P
Piamia
Гостин
Верувате ли во гатачи? Имало некој Дуле од Велес го фалат
Последно уредено од модератор:
Да јас сум бил и стварно се погодува ќе ти пишам жиро сметка уплати 50 евра и можеш да идеш на бесплатно гатање.Имало некој гатач Дуле од Велес што се погодувал и помагал, дали некој бил кај него? Ако има некој број од него да ми го кажи?
Ти погоди дека патиш од глупоќа? [DOUBLEPOST=1542488912][/DOUBLEPOST]Да јас сум бил и стварно се погодува ќе ти пишам жиро сметка уплати 50 евра и можеш да идеш на бесплатно гатање.
Поздрав
А ти дечко не се возбудувај одма оди запали си цигаренце смири се многу си нервозен сето тоа што си го пишал мислиш многу си паметен? Не, глуп си мизерен и грд во душатаDobar e, marketing i pr sluzbite odlicno mu rabotat,dosta poznat e vo veles i okolinata, pa i posiroko, redovno zakazhuva na telefon na novi pacienti so bolesti koi denesnata nauka i medicina ne gi otrkila i potoa gi leci so ultra-gledanje zatoa sto zracenje e stetno. Otkako ke vi ja otkrie maanata koja ste ja nasledile od vasite predci koi evolucijata gi poshtedila,vi dava terapija obicno na belo hartiivce na koe pisuva kade kolku maslo da se odnesi, koja gradacija na maslo, sveta voda i profilaksa kako da ja koristite, i kontrolen pregled posle nekolku mesecniot tretman koj obicno trae 3-6 meseci so cel da ve pregleda dali tretmanot bil uspeshen. Ne sum siguren dali raboti so kreditni/debitni karticki,dali uslovite kaj nego za rati se povolni i dali mozhe so kredit i od koja banka sorabotuva. Znam deka samo preku sindikat vo nekoi dushevni bolnici mozhe da plakaat na rati za negovite uslugi.
Како не го фалеле саде мед и млеко им тече од уста, па за Дуле цела тема имаме отворено https://forum.kajgana.com/threads/Гледачот-Дуле-од-Велес.17655/Верувате ли во гатачи? Имало некој Дуле од Велес го фалат
Ама веруваш во тоа детето "Aнгел" така?Пoубедливo ми е дa верувам у дедo мрaз негo вo тaквии трaчери, гaтaчи и штo уште знaм кaквии oсoбенo oд тoј тип кaкo Ивaн Исцелител [DOUBLEPOST=1542491584][/DOUBLEPOST]Инaче имaм слушнaтo зa гледaчoт декa иделе луѓе кaј негo aли мислaм декa не бaрaл пaри, тие штo иделе oстaвaле нaмирници. Незнaм кoлку тoчнo пoгoдувaл aмa сепaк aкo те интересирa мoжеш дa oтидеш и дa преиспитaш и приoцениш кoлку е вистинa, штo е дo мене јaс не верувaм вo вaквии рaбoти.
Друже 2018 бајачи, гатачи?Ти погоди дека патиш од глупоќа? [DOUBLEPOST=1542488912][/DOUBLEPOST]
А ти дечко не се возбудувај одма оди запали си цигаренце смири се многу си нервозен сето тоа што си го пишал мислиш многу си паметен? Не, глуп си мизерен и грд во душата
Уште ли ке трoлaш?Ама веруваш во тоа детето "Aнгел" така?
Што ми се смеат? Хахха јас само прашав нереков дека верувам цццУште бе со вакви глупости? Дај свестете се. Гатачки, бајачки, талосуми, вампири, клетви... зато тапкаме во место. Енергијава наместо да ја насочите да креирате нешто уникатно, интересно, продуктивни да сте си лупате време, пари по измислици.
Години, години, години еволуција, едукација, триста чуда и ќе ти рече „Верувате ли во гатачи?“... Земи читни нешо, не се брукај ти се смеат.
Прво, знам дека се пишува "не реков" пошто брзо пишувам не забележав дека се споило а ти можеш да се правиш "Паметњакович" колку сакашДо пола ти е океј. „Дали верувате?“ - тоа е прашањето. Вториот дел имало некој ваков, имало некој таков, више си искажуваш мислење дека веруваш во причата колку толку. Човек што не верува не вика: „Абе имало некоја баба таму лечела со маѓии“. Не е здрава мисла. Ако сакаш да слушнеш туѓо мислење, постави прашање само, вака ти искажуваш лично мислење и очекуваш да не реплицираме... Јасно си е... башка „не реков“ и „не знам“ раздвоено се пишува. Се гледа дека си слабо едуциран/а.