- Член од
- 15 октомври 2009
- Мислења
- 822
- Поени од реакции
- 291
се добро си идеше т.е. и уште иде ама нешто во последно време ми оди некако контра речено, јас што и да кажам се нешто наоѓа спротивно нешто, и викам шо ти е вака во последно време и ми вика јас така сум се однесувал спрема неа и она така ми враќала.... јас понекогаш знам да се нашалам ама се си има свои граници, а ова со нејзиното инатење веќе не ми изгледа дека оди кон подобро..Инает нема шанси да истераш, тоа ти е како интегрирана графичка, ако тоа го снема/не функционира, појде матичната (женската). Е сеа измислија посебни графички, ама жени без инает не.
Ако се сакате че најдите компромис, ако не нема потреба да бидете во врска. Тоа со излегувањето е многу дебилна работа. Е сеа, че треба изгледа малце да ја омекниш, покажи иницијатави за некои работи (ТИ јави и се, ТИ викни ја за да излезите итн), ама почни да си прајш тоа шо ти забранува, ако пак мрчи седни ја со муабет ко шо ти кажаја погоре. Ко че ја седниш ако дојди накурчена и од старт во главата си го има зацртано ставот дека не попушта батали ја.
Пиши шо си напрајл за да видиме до кај оди работава (ако можиш да го споделиш).
Сепак, сите имате една голема благодарност за сите овие совети погоре