Дали и како може женската да го изгуби инаетот!

Член од
15 октомври 2009
Мислења
822
Поени од реакции
291
Инает нема шанси да истераш, тоа ти е како интегрирана графичка, ако тоа го снема/не функционира, појде матичната (женската). Е сеа измислија посебни графички, ама жени без инает не.

Ако се сакате че најдите компромис, ако не нема потреба да бидете во врска. Тоа со излегувањето е многу дебилна работа. Е сеа, че треба изгледа малце да ја омекниш, покажи иницијатави за некои работи (ТИ јави и се, ТИ викни ја за да излезите итн), ама почни да си прајш тоа шо ти забранува, ако пак мрчи седни ја со муабет ко шо ти кажаја погоре. Ко че ја седниш ако дојди накурчена и од старт во главата си го има зацртано ставот дека не попушта батали ја.

Пиши шо си напрајл за да видиме до кај оди работава (ако можиш да го споделиш).
се добро си идеше т.е. и уште иде ама нешто во последно време ми оди некако контра речено, јас што и да кажам се нешто наоѓа спротивно нешто, и викам шо ти е вака во последно време и ми вика јас така сум се однесувал спрема неа и она така ми враќала.... јас понекогаш знам да се нашалам ама се си има свои граници, а ова со нејзиното инатење веќе не ми изгледа дека оди кон подобро..

Сепак, сите имате една голема благодарност за сите овие совети погоре :)

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Добро кај виде ти инает кај девојка ти? Тоа не е инает, туку она сака да те контролира, а на такви луѓе треба заби да им се покажат......
Кој те тера да ја слушаш , ако ти се искача - искочи, ако ти се гледа фил - гледај филм
.Пример јас сум голем инает али не му забранувам на никој ништо, инает сум у смисла јас сум во право , а не ти ( знам лошо е :confused: )

starfish

Зрно грашок
Член од
16 октомври 2011
Мислења
15
Поени од реакции
23
Најпрвин еден искрен одговор од тебе:Дали се плашиш дека ке ја загубиш доколку не и идеш по кеифот?
Изгледа проблемот е во тоа.
Ти и само ти си виновен за сета таа ситуација бидејки си дозволил да те контролира а еден ден ке ти се качи на глава.
Анализирај ја малку ситуацијата и ке видиш дека со право ти го зборувам ова.Ти немаш свое јас,изграден карактер и самодоверба во себе.
Не ја барај вината во девојчето бидејки таа си свири по нејзино а ти си се фатил за орото.

Член од
15 октомври 2009
Мислења
822
Поени од реакции
291
Најпрвин еден искрен одговор од тебе:Дали се плашиш дека ке ја загубиш доколку не и идеш по кеифот?
Изгледа проблемот е во тоа.
Ти и само ти си виновен за сета таа ситуација бидејки си дозволил да те контролира а еден ден ке ти се качи на глава.
Анализирај ја малку ситуацијата и ке видиш дека со право ти го зборувам ова.Ти немаш свое јас,изграден карактер и самодоверба во себе.
Не ја барај вината во девојчето бидејки таа си свири по нејзино а ти си се фатил за орото.
за жал изгледа така ќе е... :S

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
се добро си идеше т.е. и уште иде ама нешто во последно време ми оди некако контра речено, јас што и да кажам се нешто наоѓа спротивно нешто, и викам шо ти е вака во последно време и ми вика јас така сум се однесувал спрема неа и она така ми враќала.... јас понекогаш знам да се нашалам ама се си има свои граници, а ова со нејзиното инатење веќе не ми изгледа дека оди кон подобро..

Сепак, сите имате една голема благодарност за сите овие совети погоре :)
Епа има некои луѓе на кои им пречат одредени шеги (или сите) кои се на нивна сметка. Внимателно со таквите, многу се чувствителни. Пак че ти речам, седни и прај муабет, така се че се расчисти.

А за погоре шо ти рекоја дека немаш свое јас и тие работи, никогаш не е доцна и ти да свртиш нов лист.

Kajgana Shop

На врв Bottom