Дали е смешно пеглањето на мажите?

Викиче

Sarcasm is my best friend
Член од
27 ноември 2008
Мислења
234
Поени од реакции
14
Па не ми е воопшто чудно..и брат ми е машко па пегла понекогаш :)

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
A ако живее сам , со цимер, со другар кој ке му ги врши тие работи ако не тој ?

п.с Знам да готвам само :pos2:

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Смешно баш напротив мене ми е баш секси кога мажот ќе се зафати со некоја домашна работа пеглање перење, а јас од страна си посматрам.:pipi:

Член од
13 јули 2009
Мислења
34
Поени од реакции
1
so e toa pegla be?:pos2:

PS.Ladies first, toa e bonton...:smir:

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
На темава ме поттикна одговорот на една драга наша форумџика кога кажав дека сум зафатен и не можам да зборувам во моментот, бидејќи пеглам...

Виктор: пеглам у моментов :)
форумџика: :pos: :pos: :pos: пута миљон...
форумџика: :pos2: :pos2: :pos2: пута 2 миљона...
форумџика: :)))))))))))))))))))))
Виктор: Се изнасмеа?
Форумџика: така некако...
Виктор: Зошто?
Форумџика: па ваљда затоа што ја не знам да пеглам, женско што се вика, а ти знаеш...
Форумџика: ова ваљда страв те фати од русинката што му го запалила на мажот...

И сега прашањето ми е... иако темава се наметнувала на форумот многу пати, дали на мажите од раѓање им е забрането да знаат да пеглаат, мијат садови, перат и слично... Дали се луди ако знаат тоа да го прават и го прават и зошто по ѓаволите жените лупаат нешто за женска еманципација и феминизам, гракаат на [thread=15634]темата за русинот[/thread], а ми се смеат дека знам да пеглам како да е тоа забрането... ????
E Викторе,не е смешно што пеглаш,така повеќето `ерѓени`си пеглаат и брат ми секогаш сам си пегла и маж ми исто по цели саати пеглаше,ама сега бега кога ке види пегла:nesum:
И ти исто така ке бидеш,послатко ке ти е жена ти да ти ги испегла кошулите...

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Бегај бе да пеглам...Тоа е женска работа...

Член од
28 март 2006
Мислења
17.793
Поени од реакции
12.275
Пеглање на жена (или "пеглање" на жените) е природна работа, процес. Фино звучи она -пеглањето на жените.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
да не мешаме баби и жаби........пеглање ако си сингл би било нормална работа,ама женет чоек да пегла (пази лепо и жена го посматра и ужива во тоа???!!! ) би рекол не е нешто во ред со двајцата од таа заедница...

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
уште не знам да пеглам како што треба, затоа и давам пари на сестра ми и таа ми пегла кога нема мама време. :):) паметен сум јас

D

drle

Гостин
Кога нема кој да ми ги испегла алиштата, а се брзам и ми требаат знам сам да си ги испеглам и прилично сум добар во тоа. Пак ќе речам кога нема кој да ми ги испегла, а не од тоа што јас сакам.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Мислам дека е посмешно ако отидеш негде неиспеглан.

Kajgana Shop

На врв Bottom