delfybuba
Schatje
- Член од
- 22 октомври 2008
- Мислења
- 1.212
- Поени од реакции
- 93
И двете.Не се мисли.И ај сеа кажи ми што е полошо од овие две?
И двете.Не се мисли.И ај сеа кажи ми што е полошо од овие две?
Сакаш да ми кажиш исто да имаш секс со дечкото а да мислиш на друг, и да имаш секс со друг, а да не мислиш ништо, дури ни на тој со кој што имаш секс во моментот?????И двете.Не се мисли.
Eeee,сега се изврте.Сакаш да ми кажиш исто да имаш секс со дечкото а да мислиш на друг, и да имаш секс со друг, а да не мислиш ништо, дури ни на тој со кој што имаш секс во моментот?????
Абе, и двете се подеднакво лоши...И ај сеа кажи ми што е полошо од овие две?
Се извинувам, ама неверство е и еден обичен бакнеж со друга!Ама ај,за кого како,за некои ова не е вид неверство,дури ни оралниот секс не било неврество:jaj:
Definicija na neverstvo molam!
Ха? Жифти мајка!Интимен контакт надвор од затворена врска.
Добро бе, ти од кај знаеш кога си дерпе?Абе, и двете се подеднакво лоши...
Телесното неверство остава емоционални траги кај другиот партнерот.
Емоционалното неверство пак, остава телесни траги... :tv:
Се извинувам, ама неверство е и еден обичен бакнеж со друга!
А секс е секс.
(Ова од “Љубов е љубов“) :pos2:
Абе, и двете се подеднакво лоши...
Телесното неверство остава емоционални траги кај другиот партнерот.
Емоционалното неверство пак, остава телесни траги... :tv:
Се извинувам, ама неверство е и еден обичен бакнеж со друга!
А секс е секс.
(Ова од “Љубов е љубов“) :pos2:
Виновно е машко! Тоа кое изневерило.аутбој решивме за неверство машко-женско...шо правиме со версатилес инулоспопулос...значи кој е повиновен при изневерувањето во врска машко-машко???
Машкото или машкото???
Ајде дај ти дефиниција!Ха? Жифти мајка!
Чудно, има некој одговор на болдот?Државата!
Нејсе, дали е неверство ако говориме за интимент контакт со некоја кон која во моментот имаш длабоки чувства?
Или мораме да морализираме како припадници на безимената толпа, офци?
Не е ли можно да се сакаат повеќе, секоја на посебен начин?
Виновно е машко! Тоа кое изневерило.
Смарт, ти бисексуалец си бе?
Ајде дај ти дефиниција!
Нит сум се напалил, ниту некогаш ќе се напалам на некој што не знае што е!Ч
Се напали, а Аутбој?
На иста тежина се според мене. Зошто кога таа е со мене да мисли на некој друг? Ако неможе веќе да биде со мене тогаш нека ми каже а не да мисли на друг додека е во врска со мене.И ај сеа кажи ми што е полошо од овие две?
Човекот не е моногамно суштество по карактер и природа.Нит сум се напалил, ниту некогаш ќе се напалам на некој што не знае што е!
И да, дефиниција, молам.
Ова просто не ми се верува дека стрејтер, на твоја возраст го кажал...Човекот не е моногамно суштество по карактер и природа.
Следствено, бидејќи човекот е способен за различни чувства и нивен различен интензитет, нелогично е да се подреди за живот и однос кон само една личност.
Неверството, како термин, е дефинирано од квази-морализирањето, со цел да се ограничат чувствата, да се вклопи во безличието и да се претвори во аморфна маса, леснаа за моделирање!
Ако јас имам девојка која ја сакам, не значи и дека не можам и друга да сакам, со ист или различен интензитет, но да ги сакам обете, или трите.
Нема неверство, има ослободување од наметнатите стеги и окови!
Мое мислење.
Ај, сеа да те чујам тебе, дерпиќу наш кајгански
Пеерлар, бараш оправдание за себе си?Ова просто не ми се верува дека стрејтер, на твоја возраст го кажал...
Мислев само “педерите“ имаат вакви ставови.
Немам коментар. Ова ги руши сите вредности.
Ако сакаш некого, тогаш не ти е потребен никој друг, ни за секс, ни за љубов. Кога сакаш некој/а, тогаш целосно се предаваш на таа личност. Ако тврдиш дека можеш да сакаш 3 во исто време, тогаш јас ти тврдам дека не сакаш НИТУ ЕДНА, туку тоа само ти е изговор за да имаш секс со што повеќе девојки!
Лага е де ка човекот не е моногамен по карактер. Промискуитетот е само причина плус за ширење на болестите, за кои ВИЕ ги обвинувате хомосексуалците, не гледајќи што направивте заедно со бисексуалците!!!
Дискусијава на темава замина малку во друг правец, демек дали можи да се изневери кога се сака.
Во секој случај, сакам да отворам една анкета, во интерес на темава.
Гарфилд, како можи да се изведи тоа?