Дали ви се допаѓа Nokia N93i!?

Дали Нокиа Н93и е добар мобилен телефон!?

• Вкупно гласачи
    25
  • Гласањето е завршено на .

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
ne mi e jasno zosto mislis deka e najdobar mobilen sto si go videl, nekam da ti krsham film ali toa e kako covek koj celo vreme vozi fico od kako znae za sebe i vika deka od fico bolji kola nema.

Sakas da kazes deka N73 e polosh od N93??? ili pak N76,N95...etc.

Mene iskreno najveke sto ne mi se svigja na ovoj telefon e kukisteto kako e izgradeno mnogu mi se gadni telefoni em glomazni em rotiracki na site strani bashka ova e bleda kopija na N93.
znaci spored mene ne e nisto posebno - osven toa sto fletovi ke menjam vo idnina.

Член од
25 март 2006
Мислења
357
Поени од реакции
24
na teefonot samo kamerata im e dobra nova verzija na simbian ima a drugoto skoro sekoj telefon go ima..
mene ne mi se svigja telefonot..

zosto kako kanacka e!

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
e sho kamerata? istata ja ima i n73.

Член од
17 февруари 2007
Мислења
296
Поени од реакции
0
Не е добар, многу е голем!!!

Unstoppable

Баниран
Член од
27 јануари 2007
Мислења
702
Поени од реакции
0
Не е важна големината туку функциите, мене не ми пречи големината и да ви кажам искрено многу ми е фаца тој телефон. Имам едно прашање до Вас: Кога излегоа мобилните нели сите носевте тули во џебовите!? А кога излегоа помалите телефони тие беа фаца.. зошто беа мали а нудеа исти опции... Нокиа телефоните се вистина големи, ама сепак опциите што ги нуди Нокиа не ги нуди никој друг телефон. А во врска со другите Нокиа телефони од серијата Н сите се кул ама јас би сакал овој да го издвојам.. а не реков ништо за Н73, Н95 итн..

Член од
1 март 2007
Мислења
127
Поени од реакции
1
Ja mislim, deka ne e neso posebno
I ne mi se dopaga izgledot na telefonot

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Unstoppable напиша:
Не е важна големината туку функциите, мене не ми пречи големината и да ви кажам искрено многу ми е фаца тој телефон. Имам едно прашање до Вас: Кога излегоа мобилните нели сите носевте тули во џебовите!? А кога излегоа помалите телефони тие беа фаца.. зошто беа мали а нудеа исти опции... Нокиа телефоните се вистина големи, ама сепак опциите што ги нуди Нокиа не ги нуди никој друг телефон. А во врска со другите Нокиа телефони од серијата Н сите се кул ама јас би сакал овој да го издвојам.. а не реков ништо за Н73, Н95 итн..
togash kupi si lap-top ili PDA.

Член од
25 март 2006
Мислења
357
Поени од реакции
24
Unstoppable напиша:
softverski e bomba ama hardverski e tula...

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Gizmo_x напиша:
softverski e bomba ama hardverski e tula...
so eden zbor kazanot t.e. dva zbora - Ладно Оружје! :salut:

Член од
5 јули 2006
Мислења
97
Поени од реакции
1
Mene najveke mi se svigja toa so ima 330MHz ARM11 procesor i ima [SIZE=-1]PowerVR MBX 3d akselerator.Na dimenzii i fizicki izgled ignor praam na ovoj tel.

Najveke ja mrazam cenata.

BTW n95 e kade kade bolje, od sekoj aspekt.
[/SIZE]

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
па логично Н95 мора да е бољи оти е и некои 300/350 евра поскап.

Unstoppable

Баниран
Член од
27 јануари 2007
Мислења
702
Поени од реакции
0
Некрофилија.. викаш да си земам лап топ а!? Па дај препорачај ми некој ко за мене лап топ, а PDA не ме влечи. Баш ме интересира што лап топ ќе ми предложиш.

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
ne se razbiram vo kompjuteri mnogu, jas sum profesionaliziran za GSM.
ali sto ke dadesh 400 evra za mobilen bolji dodaj sute 200 evra kupi si lap top ako ti e bitno da imash wifi internet, opreativen sistem i da se palat zenski na tebe...

Vo sekoj slucaj jas sum manijak za komunikatori da taka nema da ja propustam nokia E90 da bidam megu prvite 2/3 vo makedonija sto ja imale... i taka na listata na rekordi na eden forum sum nekolku pati na prvo mesto u stil na prviot telefon so Bluetooth jas go imav vo mkd, prviot telefon so kolor ekran jas go imav vo mkd, prviot telefon so real color ekran jas go imav vo mkd, prviot telefon so symbian i vgradena kamera jas go imav vo mkd... Sea moze da bidam i jas prviot vo mkd sto imal komunikator od Eseries koj imal nad 3mpx kamera. :smir:

Unstoppable

Баниран
Член од
27 јануари 2007
Мислења
702
Поени од реакции
0
Епа бато во случајов ти испаѓаш фраер, а тоа што мене ми се бендисува Нокиа Н93и нема врска со "палење" на женските оти они и така се палат. Гледам во лап топ светот не си многу многу навлезен.. епа ефе ти име: ASUS Laborghini VX1 - ѕирни го!

Kajgana Shop

На врв Bottom