Unstoppable
Баниран
- Член од
- 27 јануари 2007
- Мислења
- 702
- Поени од реакции
- 0
За повеќе информации за овој телефон побарајте на: www.GsmArena.com
togash kupi si lap-top ili PDA.Unstoppable напиша:Не е важна големината туку функциите, мене не ми пречи големината и да ви кажам искрено многу ми е фаца тој телефон. Имам едно прашање до Вас: Кога излегоа мобилните нели сите носевте тули во џебовите!? А кога излегоа помалите телефони тие беа фаца.. зошто беа мали а нудеа исти опции... Нокиа телефоните се вистина големи, ама сепак опциите што ги нуди Нокиа не ги нуди никој друг телефон. А во врска со другите Нокиа телефони од серијата Н сите се кул ама јас би сакал овој да го издвојам.. а не реков ништо за Н73, Н95 итн..
softverski e bomba ama hardverski e tula...Unstoppable напиша:Не е важна големината туку функциите, мене не ми пречи големината и да ви кажам искрено многу ми е фаца тој телефон. Имам едно прашање до Вас: Кога излегоа мобилните нели сите носевте тули во џебовите!? А кога излегоа помалите телефони тие беа фаца.. зошто беа мали а нудеа исти опции... Нокиа телефоните се вистина големи, ама сепак опциите што ги нуди Нокиа не ги нуди никој друг телефон. А во врска со другите Нокиа телефони од серијата Н сите се кул ама јас би сакал овој да го издвојам.. а не реков ништо за Н73, Н95 итн..
so eden zbor kazanot t.e. dva zbora - Ладно Оружје! :salut:Gizmo_x напиша:softverski e bomba ama hardverski e tula...