Дали ви се допаѓаат филмовите на Чарли Чаплин?

• Креатор на темата експерт
  • Време на започнување
Е

експерт

Гостин
Дали Чарли Чаплин ви е смешен?
Мене воопшто не ми е смешен, дури и малку ми е тажен.

Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
Чарли е класика која ретко кој ја сфаќа, не се секирај....

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
На моменти знам да се поднасмеам.:toe:

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
На моменти знам да се поднасмеам.:toe:
Исто и јас. На пример ако го гледам кога сум нервозна нема шанси да се насмеам ама ако сум ок расположена можно е да ме насмее.:smir:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Додека кај мене некогаш во некои ситуации знае да биде светла точка во тунелот.:toe:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не значи дека ако е ова Чек Дис Аут, дека може секакви мислења да постирате и дека истите нема да ви се избришат.

Он топик: Закон си е Чарли Чаплин, одличен е. Не ми се сите работи еднакво смешни, но знам дека како мала го обожавав. Многу ми беше интересен како појава. :)

Член од
21 декември 2008
Мислења
550
Поени од реакции
22
јас како мал го обожавав, но сега воопшто не ми е интересен... некако дегенски ми е:toe:

Г

Господ

Гостин
Не значи дека ако е ова Чек Дис Аут, дека може секакви мислења да постирате и дека истите нема да ви се избришат.

Он топик: Закон си е Чарли Чаплин, одличен е. Не ми се сите работи еднакво смешни, но знам дека како мала го обожавав. Многу ми беше интересен како појава. :)
Си изразив мислење.Ако моето мислење не е согласно со она на модераторите значи дека е за бришење?

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Си изразив мислење.Ако моето мислење не е согласно со она на модераторите значи дека е за бришење?
Не, туку се знае како се пишува на форум. Nemi e smeshen, напишано од човек кој инаку не пишува така и го прави тоа само за да се направи интересен - ќе биде избришано. Знам дека сега одма ќе се пребацува топката дека модераторите се wоши и како тоа членовите се обесправени, пошто борци за права се накотија на форумов.

И над тебе имаат кажано дека не им е смешен, па не се избришани. Знаеш зошто си избришан, не затоа што имаш спротивно мислење од модераторите, ама тоа е... само да се збори.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Чарли Чаплин не е наменет да те убие од смеење...туку да те насмее...така да да, смешен е :) Прилично многу :)

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Абе вие не сте нормални.....
Немој уште некој да речи South Park, The big bang theory, How i met your mother и сл. се подобри од Чаплин.

Ако ме прашаш мене, Чаплин го ставам и пред Монти Пајтон.

За сериозна дискусија, во Филм и ТВ. Овде, толку кажав.

Comic

Syntarginaris
Член од
14 април 2010
Мислења
430
Поени од реакции
32
За неговото време бил феномен, но денес јасно се истакнуваат многу подобри комичари од него како на пр. Jeff Dunham, Pablo Francisco, Jim Carey и многу други...

Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
За неговото време бил феномен, но денес јасно се истакнуваат многу подобри комичари од него како на пр. Jeff Dunham, Pablo Francisco, Jim Carey и многу други...
:pos2::pos2:
Дечки не се брукај... И кажи прво кои филмови од него си ги гледал, па ќе правиме муабет

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Гледајќи ги поновиве комичари што прават...едноставно одговорот е НЕ:nesum:

Comic

Syntarginaris
Член од
14 април 2010
Мислења
430
Поени од реакции
32
:pos2::pos2:
Дечки не се брукај... И кажи прво кои филмови од него си ги гледал, па ќе правиме муабет

Ти живееш во 1950 година очигледно, имам ги скоро сите филмови на Чаплин гледано а дали ти имаш нешто гледано од тие јас што ги спомнав, Модернава комедија е ВРВ и е многу поиновативна.

Kajgana Shop

На врв Bottom