sve se prostuva, i garant ne si bila izneverena, t-e mozda si bila no ne ti kazale , inace ke mu prostis 100%Не би простила неверство, зошто да постои трета особа во една врска... ако доволно силно сакате некој, можете да добиете се и од него!!!
--- надополнето: 2 јуни 2012 во 21:20 ---
Не би простила неверство, зошто да постои трета особа во една врска... ако доволно силно сакате некој, можете да добиете се и од него!!!
--- надополнето: 2 јуни 2012 во 21:30 ---
Не би простила неверство, зошто да постои трета особа во една врска... ако доволно силно сакате некој, можете да добиете се и од него!!!
Многу хуман и великодушен ти бре.sve se prostuva, sve se prostuva, sve se prostuva, i garant ne si bila izneverena, t-e mozda si bila no ne ti kazale , inace ke mu prostis 100%
Zosto mislis deka site isto razmisluvaat kako tebe??? Ako ti prostuvas neverstvo i koga doaga treta licnost vo vrska i se odnesuvas ramnodusno ne znaci deka site se takvi...Sum bila izneveruvana i toa nema da go prostam...Ako nekoj me saka dovolno me pocituva i ceni nema da go stori toa..sve se prostuva, i garant ne si bila izneverena, t-e mozda si bila no ne ti kazale , inace ke mu prostis 100%
Ма тоа не се простува ни на почеток на врската. Еве сега ќе ти дадам еден пример. Простив на почеток на врската па ми го направи истото пред веридба. ХАХАХАБи си простила доколку имам јака причина ... :nesvest:
Шала на страна ... би простила само на почеток на врска, кога е онака све полабаво за да свати дека нема да го има она што го има со мене и со друга. Потоа нема ни да помисли на тоа, па не мислам ни јас за понатаму
Вреди да се проба ако сакаш да си ја силуваш психата на секоесите велат дека не би простиле , но кога тоа навистина ке им се случи, ке го почувствуваат на своја кожа е тогаш е веке друго.Јас мислев така дека не би простила. негов другар ми кажаа дека ме изневерувал, тој ме убедуваше дека тоа не е вистина дека лаже, дека измислува и сака само да не скара. Му кажав дека ке подолжиме да бидеме во врска но дека не му верувам дека треба да се потруди да си ја врати довербата... Но морам да признаам дека секогаш кога не сме знаедно јас се измачувам со тоа, каде е ? со кој е ? ... воопшто не е лесно да се прости. но вреди да се проба.