Далеку од очи-далеку од срце?

Член од
20 септември 2005
Мислења
14
Поени од реакции
0
abe vie ste za zhalenje ne jas! da ste na moe mesto kje pukate od srekja! ama ...rageangel...mistichen...i tamu ushe eden nick sho ne go pamtam kako i da beshe....ste mn za zhalenje ej! ... izglea do sea nikoj ne ve sakal i neznaete kako e... taka da nemate pravo da zborite...zhalno bilo...shto e zhalno be...vie samo naogjate nesho da se rcnete ...od shto vi e dosaden zhivotot! toa kje da e izgleda...ili ste ljubomorni na tugjata srekja...ochigledno toa kje da e...

Член од
18 јуни 2005
Мислења
27
Поени од реакции
1
Sho se zamarate so vakvi banalni [едитирано: припази како се изразуваш] neznam.Na nekoj mu uspealo na nekoj ne mu uspealo...sho ima veze....a sho e uspexot u vrskata ustvari?Saka nekoja da mi kazhe deka ako dechko i e godina dena otsaten negde ona nema da promuva nisho?ete ti neuspex na vrskata....on nema da doznae ali ti samata sekad kje znaesh.FAKT

Член од
20 септември 2005
Мислења
14
Поени од реакции
0
pa normalno deka nema da promuva ni on ni ona ... mislam ako stanuva zbor za ljubov...ako go sakash nema zashto da go varash i obratno....varanje...u princip najglupa rabota na svet..spored mene...

Devilish Angel

Лошотија по потреба
Член од
7 мај 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
LeeLoo^^ напиша:
pa normalno deka nema da promuva ni on ni ona ... mislam ako stanuva zbor za ljubov...ako go sakash nema zashto da go varash i obratno....varanje...u princip najglupa rabota na svet..spored mene...
Да, да, да, секако ти 3 4 години ке му останеш верен/а на партнерот така????????????????
Ма ајде ти се молам прочитај се што пишуваш, па никој жив на планетава не би издржал толку, а во случај да можеш да издржиш зпрашај се прво дали вреди или не. Зошто ти никогаш нема да дознаеш што ти прави партнерот далеку од тебе.

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
114
Devilish Angel напиша:
LeeLoo^^ напиша:
Да, да, да, секако ти 3 4 години ке му останеш верен/а на партнерот така????????????????
Ма ајде ти се молам прочитај се што пишуваш, па никој жив на планетава не би издржал толку, а во случај да можеш да издржиш зпрашај се прво дали вреди или не. Зошто ти никогаш нема да дознаеш што ти прави партнерот далеку од тебе.
Е то бе мам! Јас од почеток тоа го кажувам ама личности како LeeLoo^^ и Дани не можат да сфатат. Не можеш ни 4 месеци да издриш камоли 4 години. Филм ти е LeeLoo^^!

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
LeeLoo^^ напиша:
Абе љубов и тоа се е во ред, ама сексот е и потреба.. Ако останеш 5-6 месеци само на прст (или шака, како кој), одма почнуваат други филмови да ти се вртат и гледаш да легнеш нешто. Далеку од тоа дека не го сакаш партнерот - едноставно ти треба секс.

Проблемот е кога еднаш ќе ти тргне сексот со некој друг, не е исклучено - дури е и веројатно - и да се развие љубов...

Член од
20 септември 2005
Мислења
14
Поени од реакции
0
e kako da ne..dobro vie taka mislite...ama zashto ne go pochituvate i mislenjeto na nekoj drug...samo idete kontra drugite...zasto ednash ne rechete e da taka e...poshto ste istrustrirani! primer jas vi kazhuvam od iskustvo...i da devilish angel kako i da beshe....ako go sakam i me saka kje izdrzhime i dvajcata i nema da se varame! jas sum 100 posto ubedena deka dechko mi nema da me vara a i jas nego...ako ti imash nekoe neprijatno iskustvo vo ljubovta togas i zatoa mislish taka...ama mene mi e ubavo i vaka..i bashka se gledam so nego na 2 meseci...a koa kje vidish vaka i ne e mnogu...ako imash obvrski na fakultet i slichno ...nema ni da osetish...e sea tebe ako ne ti sedi miren g~zot toa e drugo....

OBDN

Ходајучи Вујаклија
Член од
25 јули 2005
Мислења
1.456
Поени од реакции
32
spooky напиша:
LeeLoo^^ напиша:
Абе љубов и тоа се е во ред, ама сексот е и потреба.. Ако останеш 5-6 месеци само на прст (или шака, како кој), одма почнуваат други филмови да ти се вртат и гледаш да легнеш нешто. Далеку од тоа дека не го сакаш партнерот - едноставно ти треба секс.

Проблемот е кога еднаш ќе ти тргне сексот со некој друг, не е исклучено - дури е и веројатно - и да се развие љубов...
No ne zaboravaj, imash i aseksualni lugje na planetava, a imash i rabbits, lollypops, machosticks i ostali raboti - od tuka mozda i razlikata vo mislenje na temata :)

Член од
20 септември 2005
Мислења
14
Поени од реакции
0
SPOOKY....NORMALNO DEKA TI TREBA SEX...I TI KJE GO IMASH TOJ SEX NELI DODEKA TOJ BIDE TUKA ILI TI ODISH KAJ NEGO ...KAKO I DA E! E SEA NEMA DA IMASH SEX SEKOJ DEN AMA EVE DA RECHEME U MOJOV SLUCHAJ DECHKOMI KJE DOJDE SEA U OKT. KJE SEDI NEDELA DENA I ZA TAA NEDELA DENA JAS MOZHAM DA IMAM 100 PATI SEX AKO SAKAM! PA KJE DOJDE PAK U DEKMEVRI KJE SEDI DO JANUARI...I TOGASH KJE IMAM SEX...PA JAS KJE ODAM U MART PA I TOGASH KJE IMAM SEX....ITN ITN...TAKA DA NISHTO NE SE GUBI....E SEA DA E DECHKO MI VO AMERIKA NORMALNO DEKA NEMA DA IZDRZHAM DA BIDAM VO TAKVA VRSKA....DRUGO E AMERIKA DRUGO E EVROPA! DA RECHEME DECHKO MI E U PRAGA I EVE KADE E ZA SAAT VREME SUM TAMU...I OBRATNO...(AKO IMASH MOZHNOSTI SEKAKO) TAKA DA ICH NE E PROBLEM NISHTO VERUVAJ! i ne e se vo sexot!!!!!!!!!!!!!!

RaGeAnGeL

KiCk AsS
Член од
23 јануари 2005
Мислења
930
Поени од реакции
7
LeeLoo^^ напиша:
SPOOKY....NORMALNO DEKA TI TREBA SEX...I TI KJE GO IMASH TOJ SEX NELI DODEKA TOJ BIDE TUKA ILI TI ODISH KAJ NEGO ...KAKO I DA E! E SEA NEMA DA IMASH SEX SEKOJ DEN AMA EVE DA RECHEME U MOJOV SLUCHAJ DECHKOMI KJE DOJDE SEA U OKT. KJE SEDI NEDELA DENA I ZA TAA NEDELA DENA JAS MOZHAM DA IMAM 100 PATI SEX AKO SAKAM! PA KJE DOJDE PAK U DEKMEVRI KJE SEDI DO JANUARI...I TOGASH KJE IMAM SEX...PA JAS KJE ODAM U MART PA I TOGASH KJE IMAM SEX....ITN ITN...TAKA DA NISHTO NE SE GUBI....E SEA DA E DECHKO MI VO AMERIKA NORMALNO DEKA NEMA DA IZDRZHAM DA BIDAM VO TAKVA VRSKA....DRUGO E AMERIKA DRUGO E EVROPA! DA RECHEME DECHKO MI E U PRAGA I EVE KADE E ZA SAAT VREME SUM TAMU...I OBRATNO...(AKO IMASH MOZHNOSTI SEKAKO) TAKA DA ICH NE E PROBLEM NISHTO VERUVAJ! i ne e se vo sexot!!!!!!!!!!!!!!
vidi sea so prajs od pusta frustracija i nedostig na sex pocna da pisis so golemi bukvi i da se nervirash....ajde jen dva jen dva dishi dlaboko stavi rakata vo gakickite i se ke bide okej posle 20 min....

Ne mi e jasno zato tolku se popali sekoj si kaza tvoe mislenje ali mi se cini deka ti baras opravduvanje ili odobruvanje na tvojava vrska zato so se osekas nesigurna....I veruvaj....mnogu e do sexot...ako deckoti nema sex po nekolku meseci neso ne ke da e vo red so nego

:roll: :nezboram: :poos:

Devilish Angel

Лошотија по потреба
Член од
7 мај 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
LeeLoo или како и да е ... не прајме муабет за разделеност на месец два или три ... овде се прајт муабет за разделеност на повеке години ... ако го читаше топикот цел ке сфатеше за што се зборува, ама излгеда немаш све прочитано ... така да прашањето е уште еднаш ке повторам... дали ке ти биде верен и дали ке му бидеш верна на дечкоти ако треба да сте 3 или 4 години разделени, а притоа да се гледате еднаш годишно или ниеднаш

Член од
20 септември 2005
Мислења
14
Поени од реакции
0
devilish...da taka e vo pravo si! ama i ova e razdalechenost...a rage...jas ne se palam uopshte nemam zashto da se nerviram ... mene mi e se super! i sexot ne mi fali kako shto ti fali tebe ochigledno! a nemam namera da brcam raka u gakjichki! ne sum do tolku ochajna veruvaj!

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
114
LeeLoo^^ напиша:
Chekaj sega malku ma.. shto se iznervira tolku a?
Ne e bitno kade e dechko ti.. dali e evrora, kanada, amerika... vazhno ne e do tebe.. to e celata frka na topicov..i ne e se vo seksot. Nemoj da gi sfakjash lugevo pogreshno..
Ako ti ne se vidish so dechko ti godina, dve, tri.. od kade si sigurna deka toj nema da te izneveruva dodeka e tamu nekade? Veruvash na se toj sh to kje kazhit? Pa super za tebe.. teraj..

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
LeeLoo^^ напиша:
devilish...da taka e vo pravo si! ama i ova e razdalechenost...a rage...jas ne se palam uopshte nemam zashto da se nerviram ... mene mi e se super! i sexot ne mi fali kako shto ti fali tebe ochigledno! a nemam namera da brcam raka u gakjichki! ne sum do tolku ochajna veruvaj!
Добро, во ред е. Младост, идеали, рушење на идеалите (порано или подоцна), очај, нови идеали.... Лилууу, чуда носи животот. Од самата себе ќе се изненадиш, а не па од другите. Само ти терај и уживај.
А моеш и преку гаќички, BTW. :pos: :wink:

Член од
4 септември 2005
Мислења
168
Поени од реакции
1
Edna slicna tema ja diskutiravme na germanski forum, i tamu se dojde do sosema drugo razbiranje.

Gledam deka tuka se vika "Ne, ne mozhe", a tamu se vika "ako stvarno se soglaseni partnerite, sigurno e mozhno".

Sega, ... koj e sega vo pravo? Dali lugjeto vo drugi zemji se poverni, po aseksualni, ili samo izrasnati vo druga kulturna ramka?

Kajgana Shop

На врв Bottom