Грција прва дестинација за македонските туристи

Член од
27 ноември 2005
Мислења
648
Поени од реакции
7
Грција изби на прво место како дестинација која ова лето ќе биде најпосетена од македонските туристи. По неа се Турција и Хрватска.

„Месец јуни е скоро цел продаден за Грција дефинитивно најмногу годинава, за разлика од минатата, Грција најмногу. Турција исто така има интерес, Хрватска и Црна Гора, меѓутоа Грција и Турција најмногу“, рече Јасмина Чоневска, туристичка агенција „Игуана“.

шо народ сме биле не можам да разберам...:tapp::tapp::tapp:

Член од
30 април 2009
Мислења
795
Поени од реакции
91
никогаш нема да се рабереме. ем не заебаваат ем пари им остваме за жал реалноста е тоа.

Г

Гоццццце

Гостин
Годинава е бојкот на Охрид, сите во Грција - според администраторите :D Им се исполни желбата :D

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
Море кога ќе сватите дека ова цел живот ќе си остане.Не му доаѓа памет на нашиов народ.

Член од
29 јули 2008
Мислења
247
Поени од реакции
3
nemozam da veruvam do kolku moze da bidat glupavi lugeto ili ne znaat deka ima i drugi morinja kade ke si pomines poevtino i ke bides tretiran podobro.podobro turcija otkolku da odam vo gejlada.

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
Полека со генерализирање.
Тие што одат во Грција на одмор, се карактери кои немат никакво чувство за гордост.
Тие не знаат што е тоа.
Или пак се мазохисти.

А може е и намерна дезинформација.

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
И да е намерна дезинформација, ако не е прва дестинација за одмор сигурно се наоѓа помеѓу првите 3.Има мал милион "Македонци" кои имаат приколки, стални сместување и што уште не кај нашиот јужен сосед :toe:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Почнувам сериозно да се запрашувам дали македонскиот народ сеуште *постои* или од него нема ни М останато ...

Па добро ... Ем те бламираат ем пари им оставаш ... *Кај да идам* како најчеста реплика ако се побуниш за нивната дестинација.

Шала на страна ... цените се ГАГА оваа година во Гејлада ... ама па добро бе ...Да идам таму за да ме викаат Скопјаз,Фиромијан и да ми плукаат,кршат и бојат кола.. а ја уште пари да им давам .... НЕ ..

Да дае господ *рандом клетва* :drk::drk:

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
И да е намерна дезинформација, ако не е прва дестинација за одмор сигурно се наоѓа помеѓу првите 3.Има мал милион "Македонци" кои имаат приколки, стални сместување и што уште не кај нашиот јужен сосед :toe:
Тоа е тоа, тие не се чувствуваат како Македонци, така да тоа што го прави Грција нив не ги боли:toe:

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Тоа ти се вика добри соседи бе... знаеме дека се во голема финансиска криза па малце да ги зајакнеме, да биде “фер“ борбава меѓу нас.

Па како ќе ја плаќаат пропагандата против Скопианос после :toe:

П.С. А голема е веројатноста и туристичките агенции намерно да пуштаат ваква пропаганда за да луѓево се интересираат.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.995
Поени од реакции
51.149
Нема смисла да наметнеш и да учиш некого на нешто што треба да му е вродено, достоинство и кичма.
Однапред изгубена битка е тоа, затоа пушти мазохиста да иде да пати, не му се мешај. :toe:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Годинава е бојкот на Охрид, сите во Грција - според администраторите :D Им се исполни желбата :D
Ако ми најдеш цитат од модератор или админ кој во темата пропагираше и поддржуваше одмори во Грција, ти го давам јузеров. Најсериозно. Друга беше поентата со бојкотот.

Што се однесува до темата, на запад ништо ново. За жал се` уште државава е полна со бескичмењаци, малограѓанскиот слој се` повеќе се истакнува како главен проблем во ова општество со ваквите испади би ги нарекла. За овие луѓе нема никаква надеж според мене и преку глава ми е од нивниот изговор: „Не се замарам јас со политика“. Само работата е што тука не се работи за политика, се работи за нивниот идентитет.
А да прашам, метла им даваат од агенциите или сами си носат од дома?

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387

Kajgana Shop

На врв Bottom