МадерФакер
Титл по моја желба
- Член од
- 25 ноември 2009
- Мислења
- 678
- Поени од реакции
- 44
Сеуште не се знае, ќе видиме.кажи дали ке има во сабота пак
Сеуште не се знае, ќе видиме.кажи дали ке има во сабота пак
Ако почнеш да ја гушкаш мојата пријателка ич нема да ми го разубавиш денот:nesum:Тоа е проект на организацијата Млади за Љубов. Го поттикнуваме ширењето љубов помеѓу луѓето со тоа што ги гушкаме случајните минувачи и на многумина им го разубавуваме денот. Исто така и собираме добротворен прилог. Парите од вчера ќе бидат донирани на сметката отворена за лечење на малиот Јане кој боледува од мускилна атрофија.
Па место друг да ти ја гушка твојата пријателка ќе ја гушнеш ти неа, и она ќе нема потреба да оди таму да се гушка.Ако почнеш да ја гушкаш мојата пријателка ич нема да ми го разубавиш денот:nesum:
E зошто да не ти го разубави денот? Тие немат да ти ја земат пријателката, тие тоа го прават поради добротворни цели.:smir::bh:Ако почнеш да ја гушкаш мојата пријателка ич нема да ми го разубавиш денот:nesum:
Токму така, нас не ни е целта да раскараме некого туку само да помогнеме.E зошто да не ти го разубави денот? Тие немат да ти ја земат пријателката, тие тоа го прават поради добротворни цели.:smir::bh:
Утре ќе кажеме дефинитивно дали и каде ќе гушкаме во сабота.Ииии ајдеее кажувајте кога ќе се гушкаме паак ?едвај чекам таа сабота да дојде и сите да ве изнагушкам:kesa:
Утре ќе кажеме дефинитивно дали и каде ќе гушкаме во сабота.
:smir:
Ете и официјално:
Сабота (27.03.2010) - Гратис Гушкање на Школка во Парк од 15:00 до 17:00. Се гледаме таму. Гушка!
таму сум, незнам дали ке гушкам и овој патУтре ќе кажеме дефинитивно дали и каде ќе гушкаме во сабота.
:smir:
Ете и официјално:
Сабота (27.03.2010) - Гратис Гушкање на Школка во Парк од 15:00 до 17:00. Се гледаме таму. Гушка!
Кога ќе дојдеш да не гушнеш, претстави се ако не познаеш:je::je::je::je::je::je::je: ќе се гушкамееее
фала за известувањето...таму ќе бидам
Кога ќе дојдеш да не гушнеш, претстави се ако не познаеш
Се гушкаме у сабота со сите расположени за ширење љубов лове:
Можеш такаКако ли да ве познаам кога ве немам никогаш во живот видено ?!?!!(
или може и јас со една табла да дојдам Тамче од форум ги бара сите Кајганџии
ааааааааа јас се гушнав со тебееее :je: :kesa: Ааа МадерФакер го видов само,бевте собрани на купче..сликање а у )))Можеш така
Јас имам кратка црвено-кафена коса, а МадерФакер е висок и слаб...
Се гушкаме во сабота
Нешто конкретно.Заебите ова гушкањево, дај да се собереме за нешто поконкретно. -.-