Големиот брат - нова сезона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Немеш колку и да ме нервира, а многу ме нервира, сепак ми падна жал кога му доделуваа лажна награда :cautious: не е мала работа со кого си игра Г.Б. зар уште не го научи каков е???? кога ќе дознае, ако веќе нема разбрано дека е лажна награда, лом ќе ја направи цела куќа.
и ја сум да има зафрканции, ама ова е претеризам
А што му направил? Каква лажна награда?

T

Tetro

Гостин
Офтопик:
Слабо нешто мислења на темава.
Да не умрел некој? :eek:

Член од
19 август 2010
Мислења
975
Поени од реакции
1.890
А што му направил? Каква лажна награда?
Му кажа дека неговата Znam taj smesak има преку 700 000 прегледи на YouTube (ова е вистина). Лагата е дека е добитник на награда од непостоечка хуманитарна организација „Адрија од срцето“ - некоја си награда за посебен придонес на неговата песна, во конкуренција меѓу другото со Наташа Беквалац и Каролина Гочева. Се беше добро изрежирано, Немеш беше во студио (во куќата), спремен да оддржи говор, а се слушаше гласот на водителката која го прогласи победникот и публиката како ракоплеска - му доделија и награда, нешто стаклено, а влезе и Маријана (водителката) да му честита. Другите „станари“ имаа за задача да го убедат во вистинитоста на наградата.
Ова е 'најлошото' нешто што можеа да му го прирадат на Немеш, ама feedback-от е дека му се качува рејтингот, а и прегледите на YouTube. Знае Големиот Брат што прави :)

Член од
13 август 2008
Мислења
827
Поени од реакции
101
стаклена вазна му е награда

P

PewDiePie

Гостин
Оваа Бојана е тежок гад,заљубена е во присопатон немеш ама џабе кој би погледнал таква дебилна машкуданка. Оној дуле старион ме нервира и е досаден до безкрај,треба да се убие.

Член од
19 декември 2010
Мислења
523
Поени од реакции
23
Беше тоа нешто во врска со песни што спремаа?

Член од
12 април 2010
Мислења
10.061
Поени од реакции
15.032
јас сите нив би ги однел негде...да рмбаат...збеснати од лежење...мајката нивна,,,,,,

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom