Ќе те замолам пиши го точно моделот на тв, ме интересира што каков е, фала.Вака Дечки, земав Плазма ТВ LG 52 инчен, со 3Д CInema и 4 пара наочари од, но плаво/црвени. Е сега. сакам да гледам дома филм во 3Д, но незнам како да спуштам филм во 3Д.
Има некој иксуство во ова?
Не се разбирам баш во ова. А кажи ми како да видам дали има блу рај плеер или не? Мора ли да се има тоа или немора?Овие наочари што одат гратис со секој нов LG Cinema модел се пасивни наочари што е нова технологија без треперење и не се плаво црвени... А мислам и дека овие модели читаат се живо, значи од усб и хард диск во нтфс формат, такада и да се нема блу реј плејер можеш преку хард диск усб да ги отвораш скоро сите аудио-видео формати заедно со разни формати на превод.
Ти треба да знаеш што си купил секако дека не ти е потребен, блу реј плејер ти е медиа уред како двд плејер за овие LG нови модели знам дека имаше акции и одеа гратис и тие плеери, зависно од каде си го земал... Ако го немаш тој уред ти е уште полесно, откако ќе го симнеш фајлот немаш потреба да го ставаш на диск, туку директно на хард диск или обично усб и го уштекуваш во портите за усб, преку мени го одбираш драјвот и го пушташ филмот. Овие модели на ЛГ ако не се лажам читаат и ДТС звук и мкв видео формат во кој најверојатно ќе ти биде 3д филмот што ќе го симнеш. А за подесување на опциите за 3Д имаш упатство кое оди со телевизорот во зависност од моделот, бидејќи има повеќе начини на прикажување на 3Д сликата и 2д во 3д конверзија, можеш таму да прочиташ. А наочарите се стандард ги ставаш и гледаш само треба на телевизорот да подесиш откако ќе го пуштиш филмот од усб или хард диск.Не се разбирам баш во ова. А кажи ми како да видам дали има блу рај плеер или не? Мора ли да се има тоа или немора?
Ок, ме заинтересира бидејќи првпат рече плазма со 3д синема. Ова е веројатно некој лед тв.Моделот на Тв-то е мислам овој 42LM6205-2E, а моделот на наочарите е AG - F315.
Ајде честито, штом си земал 3Д ТВ, сеа земи си една сателитска и гледај Hustler HD/3D.Вака Дечки, земав Плазма ТВ LG 52 инчен, со 3Д CInema и 4 пара наочари од, но плаво/црвени. Е сега. сакам да гледам дома филм во 3Д, но незнам како да спуштам филм во 3Д.
Има некој иксуство во ова?
Види овде што пишуваат за телевизорот.Моделот на Тв-то е мислам овој 42LM6205-2E, а моделот на наочарите е AG - F315.
Земи доктор покрај тебе кога ќе ти каже, да не добиеш удар од цената.Ме интересира колку го зема ТВ ако не е тајна.