Хехе, која ноторна глупост, ц ц ц...potpolno vo pravo GAY=PEDOFILIJA
Правото на јавен собир и мирен протест е загарантирано со Уставот.Абе ми ги копат темава, очите секој ден и не можа да не праша. Море накази низаедни, знајте вие колку луѓе во државава и пошироко имат што во секој момент можат да најдат рачки на "обесправени" граѓани??? Ако сите тие излезат, ете ти анархија. Ама изгледат имаат бар малку мозок, за разлика од вас и не излагаат. То е.
Значи и покрај Генетскиот профил,како што и самиот се увери,би го нарекол грешка во еволуцијата-дека е така доказ е дека хомосексуалност имаме и кај животните.....сепак има шанса-многу психолози тврдат дека сепак кај човекот сексуалната личност се оформува тек 25-та година...купи плејбој,шмекај жени ој на стриптиз имаш време.(ако психолозите не грешат).Чекај, ти би прифатил посвојување ако резултатите од Шведска покажат дека ориентацијата на родителите не влијае врз ориентацијата на децата?
И немој други бенчмаркови да додаваш, оти за тоа се контраме.
Тоа како ќе бидат децата прифатени од околината, нема да зависи од геј-родителите, туку од вас, како вие ќе си ги воспитате вашите деца.
Да те праша, за кој права протестирате вие??? Ти не си студент, млекар, средношколец, стечаец???? А??? Или само хомо си???Правото на јавен собир и мирен протест е загарантирано со Уставот.
Кај беше ти да се контраш со млекарите, студентите, средношколците, стечајците... кога најавуваа и одржуваа протести?
И јас сакам да прашам, шо права немат тие шо ги имаме ние ?Да те праша, за кој права протестирате вие??? Ти не си студент, млекар, средношколец, стечаец???? А??? Или само хомо си???
Би те замолил да го смениш потписот,бидејќи истиот нарушува кредибилитет на одреден член,или евентуално тргни го никот на членот.Правото на јавен собир и мирен протест е загарантирано со Уставот.
Кај беше ти да се контраш со млекарите, студентите, средношколците, стечајците... кога најавуваа и одржуваа протести?
И јас сакам да прашам, шо права немат тие шо ги имаме ние ?
Знам, зато прашвам.Ги имаат истите права како и ние.
Пред устав и закон секој граѓанин е еднаков-ТОЧКА.
А финтава со парадава е?Ги имаат истите права како и ние.
Пред устав и закон секој граѓанин е еднаков-ТОЧКА.
Само бараат...да се дозволи цивилна унија...ете тоа е,значи не брак туку некаква либерална опција.Знам, зато прашвам.
ете...Ц.У и закон за антидискриминација.А финтава со парадава е?
Не е парада, протест против дискриминација.Ама ми мириса на ќотек како и да е.А финтава со парадава е?
Спартанците имале цели одреди на хомосекцуалци - читај малце историја.Благодарам за понудата ама ќе прескокнам , еве Спартанците се бореле до смрт не е во гените туку во едукацијата кодекси и правила, зар мислиш нив не им се живеело им се живеело како не ама нема мрдање повисока цел била во прашање.
Гледам почнаа да ги апсат, кај и да е закон им спремаат да ги укинат.Vidovme vo Beograd gay paradata.. .Se sobraa delije,grobari i ne se odrza... Se nadevam i kaj nas ke bide isto zaso nemozam da gledam pederi kako mi setaat na plostad -.-'
Немале - читај малце историја.Спартанците имале цели одреди на хомосекцуалци - читај малце историја.