Гејци од Канада и САД ќе го откупеле долгот на гејлада

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Знаев дека ќе се најде барем еден идиот кој ќе ме сфати буквално па ќе искоментира вакво нешто и затоа планирав да се доискажам ама немав време.(без навреда)
Иди слободно прашај го Бил Гејтс колку пари чува во банка?
Не знам колку знаеш ама парите пари прават.
Човекот си има инвестирано во недвижнини ,акции можеби злато ама ниеден човек кој вреди толку пари(мултимилионер па до милијардер)не ги чува парите во банка во облик на пари наједноставно објаснето бидејќи не му се исплаќа.
Биди ми поздравен
Не, јас не те сфатив буквално туку бев саркастичен. Знам дека не ги чува како пари во банка, нормално дека тој нема толку пари во ќеш туку најголемиот дел од нив му се инвестирани во други добра кои повторно му произведуваат богатство. Тој има богатство кое вреди 55 милијарди долари, ама тоа не се само пари туку и акции, инвестиции, недвижнини и слично, едноставно кажано има добра кои го прават толку богат. Не сум до толку изгубен во просторот за да не го знам барем основното. Биди ми и ти поздравен!

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
ova e sve- gejska ujdurma kolku da gi zaplashat na nekoj nachin megjunarodnite kreditori da i dadat na atina nov kredit - inaku kako shto stojat rabotive crno i se pishe na gejlada- neizbezhen bankrot

Indigo

баниран/а
Член од
8 септември 2012
Мислења
763
Поени од реакции
414
Што се тоа „геј-ци“ ?

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
:pos: Теодорис Кариотас, денес го обвини End , дека е организација, составена од членови на "Златна зора" и дека никаде не постојат тие 600 милијарди долари.:pos::pos:

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.755
Поени од реакции
4.526
Не, јас не те сфатив буквално туку бев саркастичен. Знам дека не ги чува како пари во банка, нормално дека тој нема толку пари во ќеш туку најголемиот дел од нив му се инвестирани во други добра кои повторно му произведуваат богатство. Тој има богатство кое вреди 55 милијарди долари, ама тоа не се само пари туку и акции, инвестиции, недвижнини и слично, едноставно кажано има добра кои го прават толку богат. Не сум до толку изгубен во просторот за да не го знам барем основното. Биди ми и ти поздравен!
Ради фејспалмот не ми изгледаше како сарказам.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Колку и да им дадат пак е џабе .... како бунар без дно се за пари

Kajgana Shop

На врв Bottom