Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
:girlinlove:I love you darling... I can't wait to see you

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Pocna da mi nedostigash.... Oh MY God :nesum: What a hell am I doin'?

Член од
27 јуни 2007
Мислења
11
Поени од реакции
0
Dodeka go pisuvam ova ja slusnav pesnata koja me potseka na poslednata sredba. Takvo nesto e za pamtenje.Kako i da e, nemoras tolku vesto da go kries toa deka ti znacam. Daj razbudi se veke ednas.Nemas 12 godini pa da ti bide sram da pokazes na nekoj sto ti e vo zivotot. Ili pa nemas lice da go kazes toa plasejki se da ne se zdobies so nekoja papucarska titula.Ne be srce, DON'T WORRY.Nikoj nema da ti zameri zatoa sto na nekoja licnost i pokazuvas deka nesto ti znaci vo zivotot.Mi smeta toa sto za sekoja naredna sredba treba da cekam i po nekolku dena.Mi preci toa sto sme tolku blisku a sepak tolku daleku.I prestani da me potsetuvas na toa deka deka ti e najdolgata vrska.Izvadi ja maskata na covek sto postojano saka i uspeva da glumi fraer,covek sto na se gleda kako na zabava i covek sto saka da uzivame i da bideme bez nervozi samo zatoa sto sme mladi i treba da uzivame vo zivotot.A kolku samoraboti imame pominato zaedno,kolku raboti imame napraveno samo za da ja zacvrstime vrskata,kolku dobri i losi raboti.Za kolku samo raboti mi imas prosteno,kolku raboti mi imas progledano niz prsti,za site moi neobjasneti ispadi,napadi na ljubomora,glupi i dosadni prasanja.Mislis deka seto toa go pravis onaka,samo zaradi edno znacenje.Ne srce,nesto poveke se krie zad toa.Momentite koga sme zaedno i sami,momentite koga neznostite pobeduvaat se i ja frlaat sekoja maska mi se dovolni da svatam i razberam sto i kako mislis i cuvstvuvas.Ne se grizi.Ne ni moras da mi kazes so zborovi.Mozam i sama da ukopcam.Ponekogas odnesuvanjeto i delata mozat poveke da kazat otkolku nekoi tamu dve mali zborcinja koi mozat i taka da se recat bez nisto da stoi dlaboko vo dusata i srceto za niv.I te molam nemoj da dozvolis drugi da ni se zamesaat i da ni go unistat sonot koj go sonuvame i dvajcata doeka sme budni,a vo koj i dvajcata znam deka uzivame.TE SAKAM NAJMILO MOE.I dodeka i dvajcata so netrpenie ja cekame narednata sredba,ke ziveeme opieni so baknezite,pregratkite,neznostite,strastite od posledniot pat koga se vidovme.

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Pooo kuznej koga ke trgni na arno :(

Кртот

Лоботомичар
Член од
19 април 2007
Мислења
653
Поени од реакции
23
Да ме сваќаше како што и ми рече пред некој дена немаше да пробаш пак да ме заведеш и да ми ја нанесеш старата рана!

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
ммм... те љубам мило...

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
Би сакал некогаш да се заглавиме во ЛИФТ :)..
Toгаш ке следат моменти .и ниеден збор нема да биде доволен..да опише што се случува :)
Муааааа

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
0_o ? Шо ти е бе тебе? Зашто вака ми праиш? Знаеш дека те сакам најмногу, и пак, и пак, и пак ...
Едвај чекам да заминам, да не те гледам повеќе .. Биди со неа ...
Те сакам!

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
Палачинките беа уххххх

Статус
Затворена за нови мислења.