Војната на патиштата

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
7.194
Поени од реакции
8.930
Prashanjeto e za site! Samo se nadovrzav na tvojot post.
Според видеото поверојатно одпаѓа теоријата дека колата мењала ленти наеднаш и дека била согазена после поминувањето на третата лента.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.473
Поени од реакции
8.206
Според видеото поверојатно одпаѓа теоријата дека колата мењала ленти наеднаш и дека била согазена после поминувањето на третата лента.
Toa ne e bitno! Najbitno e so koja brzina letal taka da devojkata od udarot leta 30 metri i se raskosti vo semaforot koj pritoa e unishten (Zamisli od Celichna cevka 100mm) i da mora da se zameni!

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.261
Поени од реакции
43.008
I sega za da preleta 30m i da se raskosti vo semaforot shto bil nepopravlivo unishten i zamenet so kolku km/h vozelo kopileto?
Не знам што ти толку си устручен, а браниш евидентно убиец на дете и старец у друга тема.

Иначе девојчето удрило у семафорот и од силата на ударот паднал. Тој идел од ленинова нагоре. Околу 250 метри подоле. Брзо возел штом толку ја фрлил. Сигурно над 80. Тој муабет за гледање лево десно еден пешак у очи им го кажа на клипчево од канал 5.

Член од
28 октомври 2019
Мислења
169
Поени од реакции
141
Двете сообраќајки немаат ништо една со друга

Порака за Анима мунди:
Прегледај го приврзокот 442722
i sega sto, ova samo dokazuva moeto na dr tema sto komentirav , deka covekot ubiva i unistuva poveke od kucinjata,,godinava 27 mrtvi pesaci udreni od avtomobil i nad 260 povredeni, a kolku se od kucinja? moze da te usmrti domasno kuce ili dresirano , a ne ulicno kuce, moze da te kasne ako se tegnes, obicno vlecat za pantaloni ili oblekata no me raspnavte tamu site kucinja , duri i mirni trebalo eutanazija?

otidov off , aj ne me zakacaj za kucinjata tie se najubavoto nesto

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.473
Поени од реакции
8.206
Не знам што ти толку си устручен, а браниш евидентно убиец на дете и старец у друга тема.

Иначе девојчето удрило у семафорот и од силата на ударот паднал. Тој идел од ленинова нагоре. Околу 250 метри подоле. Брзо возел штом толку ја фрлил. Сигурно над 80. Тој муабет за гледање лево десно еден пешак у очи им го кажа на клипчево од канал 5.
Abe nemoj da jadish lanja!

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
7.194
Поени од реакции
8.930
Toa ne e bitno! Najbitno e so koja brzina letal taka da devojkata od udarot leta 30 metri i se raskosti vo semaforot koj pritoa e unishten (Zamisli od Celichna cevka 100mm) i da mora da se zameni!
Баш тоа е небитно пошто секоја брзина и судир над 50 km/h со пешак е со смртни последици.

Дали е 50, 60 130 или 190 која е разликата?
Автоматски споено мислење:

i sega sto, ova samo dokazuva moeto na dr tema sto komentirav , deka covekot ubiva i unistuva poveke od kucinjata,,godinava 27 mrtvi pesaci udreni od avtomobil i nad 260 povredeni, a kolku se od kucinja? moze da te usmrti domasno kuce ili dresirano , a ne ulicno kuce, moze da te kasne ako se tegnes, obicno vlecat za pantaloni ili oblekata no me raspnavte tamu site kucinja , duri i mirni trebalo eutanazija?

otidov off , aj ne me zakacaj za kucinjata tie se najubavoto nesto
А кучешко беснило? Куче од чиста мира така не закача!

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.473
Поени од реакции
8.206
Баш тоа е небитно пошто секоја брзина и судир над 50 km/h со пешак е со смртни последици.

Razlikata che bidi AKO utre drugiden izlezi veshtakot so nekoja leva brojka.

Zamisli od krv i meso da otkornish semafor od Celik. Koj udar treba!
Nekoj imashe pishano devojcheto bilo prepoloveno.

Член од
28 октомври 2019
Мислења
169
Поени од реакции
141

А кучешко беснило? Куче од чиста мира така не закача!
kucesko besnilo e bolest, vie barate eutanazija na site ulicni kucinja
ne mesaj sega vo ovaa tema kucinja,
inaku kako ne e bitno? so 50km na cas ima sansa da pomine i so skrsenici i da prezivee zavisi kako ke padne a moze i da zakoci
no so golema brzina nit moze da zakoci a zrtvata ke leta
isto e da padnes od prvi kat i od 5-ti?

inaka se zbori devojka mu sofija cerepnalkoska koja bila so nego v kola, snimale kolku brzo vozat nna instagram ke objavuvale..
ama se sluci toa sto se sluci i ne e ubavo da go pravdate

Член од
12 август 2024
Мислења
267
Поени од реакции
679
Tuka se trudite da objasnite deka ako ste na pesacki i vi sveti zeleno top ne ve bie i ako ve kreni nekoj na hauba po avtomatizam toj ke bidi kriv, i vo osnova ste vo pravo, nema zbor tuka, ali so fajde deka ke bidite vo pravo. Toa e ona bitnoto na sto sakame da vi skrenime vnimanie celo vreme.
Dali gledala ili ne, vo so gledala i so pravela vo momentot sega ic ne e bitno, zavrsena e za nejze prikaznata. Ostanatite valjda ke izvlecite nekoj zaklucoci, kako na primer pesacki i zeleno ne ve pravat imunu na koli. Do tolku barem sfativte.
Џабе го потиш и вртиш муабетот очигледно не прочита што ти напишав или неможеш да процесираш што се пишува, ни пак го виде видеото. Дома едно од првите нешта од мали ноги што учат е дека мора сам да се чуваш и внимаваш. Само не ти кажуваат дека и сам да се пазиш(а секогаш мора) некогаш не е доволно.

Член од
14 октомври 2021
Мислења
91
Поени од реакции
183
Ја читав иначе демек 160 возел. Некој шо видел снимка вања од околни камери, Господ знае. Више свашта зборат, језиви се.. ужас

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.473
Поени од реакции
8.206
Ја читав иначе демек 160 возел. Некој шо видел снимка вања од околни камери, Господ знае. Више свашта зборат, језиви се.. ужас
Abe semafor ne uspevaat so avtomobil da turnat! A ovde so chovechko telo.
Ima kutrata kako raketa letano.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.897
Поени од реакции
67.549
Адвокатот како го извежбал говорот, свака част. Со трескање на прст у биро, повишување глас и акцентирање на зборови, драмски изразувања на сочувство. Кога почнаа да му поставуваат прашања он ништо не знаел, не запознаен бил, а пред тоа 30минути рецитира песничка. Од мочкото до адвокатот, сите се со иста вина.
Родителите една недела подоцна изразуваат сочувство, јавно за да бидат сожалени, иако и двајцата татковци биле на лице место. Мачкање очи и обид за сожалување. Мајката спомнува дека Васил им е единственото дете, и дека веќе загубиле едно (пак обид за сожалување). Мрш.
Како гнасно лаже адвокатов, инаку истиот го бранеше и Боки 13-ка. Го прифатил случајот, зашто слушнал многу невистини, а тоа го здоболело. Нема грешка. Вели:
  • Прва ноторна лага било дека бегал - Апсолутно никаде не прочитав никаде такво нешто
  • Видеото е доказ дека не бегал - :гомце::гомце::гомце:
  • 180 km/h дека возел - Никаде не прочитав такво нешто
Ликов е тотално делузионален. Во првиот дел од пресот вели дека треба да оставиме Судството да си ја заврши својата работа, а не да суди јавноста, за да во вториот дел го нападне истото Судство зошто му дало на Кичеец 6 месеци затвор. :pos:

Прв пат пиел алкохол по 7-8 месеци. А бе оди мрш.

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.473
Поени од реакции
4.628
Како гнасно лаже адвокатов, инаку истиот го бранеше и Боки 13-ка. Го прифатил случајот, зашто слушнал многу невистини, а тоа го здоболело. Нема грешка. Вели:
  • Прва ноторна лага било дека бегал - Апсолутно никаде не прочитав никаде такво нешто
  • Видеото е доказ дека не бегал - :гомце::гомце::гомце:
  • 180 km/h дека возел - Никаде не прочитав такво нешто
Ликов е тотално делузионален. Во првиот дел од пресот вели дека треба да оставиме Судството да си ја заврши својата работа, а не да суди јавноста, за да во вториот дел го нападне истото Судство зошто му дало на Кичеец 6 месеци затвор. :pos:

Прв пат пиел алкохол по 7-8 месеци. А бе оди мрш.
Најјакото е што вакви лаги проаѓаат затоа што адвокатите, судиите се корумпирани.

Не дај боже да ме снајде ваков случај, не една, 10 фамилии ќе оцрнам. Око за око само, нема ни прес да дочекаат.

Kajgana Shop

На врв Bottom