Prashanjeto e za site! Samo se nadovrzav na tvojot post.130?
Prashanjeto e za site! Samo se nadovrzav na tvojot post.130?
Според видеото поверојатно одпаѓа теоријата дека колата мењала ленти наеднаш и дека била согазена после поминувањето на третата лента.Prashanjeto e za site! Samo se nadovrzav na tvojot post.
Toa ne e bitno! Najbitno e so koja brzina letal taka da devojkata od udarot leta 30 metri i se raskosti vo semaforot koj pritoa e unishten (Zamisli od Celichna cevka 100mm) i da mora da se zameni!Според видеото поверојатно одпаѓа теоријата дека колата мењала ленти наеднаш и дека била согазена после поминувањето на третата лента.
ja ne zboram za taa video, tuku od kamerite na semafor ili ako fakja nekoja kamera od okolinataTi be chitash shto ti se pishuva ili kako nekoj rasipan gramofon?
Не знам што ти толку си устручен, а браниш евидентно убиец на дете и старец у друга тема.I sega za da preleta 30m i da se raskosti vo semaforot shto bil nepopravlivo unishten i zamenet so kolku km/h vozelo kopileto?
i sega sto, ova samo dokazuva moeto na dr tema sto komentirav , deka covekot ubiva i unistuva poveke od kucinjata,,godinava 27 mrtvi pesaci udreni od avtomobil i nad 260 povredeni, a kolku se od kucinja? moze da te usmrti domasno kuce ili dresirano , a ne ulicno kuce, moze da te kasne ako se tegnes, obicno vlecat za pantaloni ili oblekata no me raspnavte tamu site kucinja , duri i mirni trebalo eutanazija?
Abe nemoj da jadish lanja!Не знам што ти толку си устручен, а браниш евидентно убиец на дете и старец у друга тема.
Иначе девојчето удрило у семафорот и од силата на ударот паднал. Тој идел од ленинова нагоре. Околу 250 метри подоле. Брзо возел штом толку ја фрлил. Сигурно над 80. Тој муабет за гледање лево десно еден пешак у очи им го кажа на клипчево од канал 5.
Баш тоа е небитно пошто секоја брзина и судир над 50 km/h со пешак е со смртни последици.Toa ne e bitno! Najbitno e so koja brzina letal taka da devojkata od udarot leta 30 metri i se raskosti vo semaforot koj pritoa e unishten (Zamisli od Celichna cevka 100mm) i da mora da se zameni!
А кучешко беснило? Куче од чиста мира така не закача!i sega sto, ova samo dokazuva moeto na dr tema sto komentirav , deka covekot ubiva i unistuva poveke od kucinjata,,godinava 27 mrtvi pesaci udreni od avtomobil i nad 260 povredeni, a kolku se od kucinja? moze da te usmrti domasno kuce ili dresirano , a ne ulicno kuce, moze da te kasne ako se tegnes, obicno vlecat za pantaloni ili oblekata no me raspnavte tamu site kucinja , duri i mirni trebalo eutanazija?
otidov off , aj ne me zakacaj za kucinjata tie se najubavoto nesto
Razlikata che bidi AKO utre drugiden izlezi veshtakot so nekoja leva brojka.Баш тоа е небитно пошто секоја брзина и судир над 50 km/h со пешак е со смртни последици.
Дали е 50, 60 130 или 190 која е разликата?
kucesko besnilo e bolest, vie barate eutanazija na site ulicni kucinjaБаш тоа е небитно пошто секоја брзина и судир над 50 km/h со пешак е со смртни последици.
Дали е 50, 60 130 или 190 која е разликата?
Автоматски споено мислење:
А кучешко беснило? Куче од чиста мира така не закача!
Џабе го потиш и вртиш муабетот очигледно не прочита што ти напишав или неможеш да процесираш што се пишува, ни пак го виде видеото. Дома едно од првите нешта од мали ноги што учат е дека мора сам да се чуваш и внимаваш. Само не ти кажуваат дека и сам да се пазиш(а секогаш мора) некогаш не е доволно.Tuka se trudite da objasnite deka ako ste na pesacki i vi sveti zeleno top ne ve bie i ako ve kreni nekoj na hauba po avtomatizam toj ke bidi kriv, i vo osnova ste vo pravo, nema zbor tuka, ali so fajde deka ke bidite vo pravo. Toa e ona bitnoto na sto sakame da vi skrenime vnimanie celo vreme.
Dali gledala ili ne, vo so gledala i so pravela vo momentot sega ic ne e bitno, zavrsena e za nejze prikaznata. Ostanatite valjda ke izvlecite nekoj zaklucoci, kako na primer pesacki i zeleno ne ve pravat imunu na koli. Do tolku barem sfativte.
Abe semafor ne uspevaat so avtomobil da turnat! A ovde so chovechko telo.Ја читав иначе демек 160 возел. Некој шо видел снимка вања од околни камери, Господ знае. Више свашта зборат, језиви се.. ужас
Како гнасно лаже адвокатов, инаку истиот го бранеше и Боки 13-ка. Го прифатил случајот, зашто слушнал многу невистини, а тоа го здоболело. Нема грешка. Вели:Адвокатот како го извежбал говорот, свака част. Со трескање на прст у биро, повишување глас и акцентирање на зборови, драмски изразувања на сочувство. Кога почнаа да му поставуваат прашања он ништо не знаел, не запознаен бил, а пред тоа 30минути рецитира песничка. Од мочкото до адвокатот, сите се со иста вина.
Родителите една недела подоцна изразуваат сочувство, јавно за да бидат сожалени, иако и двајцата татковци биле на лице место. Мачкање очи и обид за сожалување. Мајката спомнува дека Васил им е единственото дете, и дека веќе загубиле едно (пак обид за сожалување). Мрш.
Најјакото е што вакви лаги проаѓаат затоа што адвокатите, судиите се корумпирани.Како гнасно лаже адвокатов, инаку истиот го бранеше и Боки 13-ка. Го прифатил случајот, зашто слушнал многу невистини, а тоа го здоболело. Нема грешка. Вели:
Ликов е тотално делузионален. Во првиот дел од пресот вели дека треба да оставиме Судството да си ја заврши својата работа, а не да суди јавноста, за да во вториот дел го нападне истото Судство зошто му дало на Кичеец 6 месеци затвор.
- Прва ноторна лага било дека бегал - Апсолутно никаде не прочитав никаде такво нешто
- Видеото е доказ дека не бегал -
- 180 km/h дека возел - Никаде не прочитав такво нешто
Прв пат пиел алкохол по 7-8 месеци. А бе оди мрш.