Единствено нешто што ми држи вода или као паѓа типов у мој очи е всушност од филмот K-PAX со кевин спејси буквално вака го гледам
У последни колку години кажува-раскажува за ова 10-15 години како е вака бездмоник и кажува ја сум интелегент ти не си ја сум овде со мисија ја сум надарен вие не сте ја сум луд но вие сте уште повеќе луди за мене поради тоа што не верувате во алиенс....
Типов има заглавено во Чудното а од таму нема излегување и нема објаснување тоа што му се дешава само он си знае(но кој знае можеби ни он) очигледно дека има некаква знаење врти некој муабети но доколку го намокриш мозокот со 10 фрази дали тоа те прави спешл секоја тема му е вонземјани+соѕвездије на што му се базира целиот живот сите искуства врежани во нешто за што и НЕМА ДОКАЗ Со оглед на неговата состојба гарант нема допрено интернет,телевизија информаците и колку работите се смениле од неговото време до сега загалавен е некаде и оставен сам да седи недопрен и нечујен од никого во потрага по самиот себе за жал сеуште се бара
Одлично ги размрда тие делови за емпатијата

и општествената структура(иако за вториов дел тоа е онака поделено мислење)
Интересно ми беше коа слушнав уше како мал гледаше негоре кон ѕвездите доека сите си играле фудбал-рани години за наука рани и последици-бидејќи исфрлал се-се фоксуирал на едно нешто за другите миљарда да им удри клоца и што му донело тоа ништо освен патење и трагање по самиот себе како да е злато жално
Не ми го сфаќајте говоров како хејтерски туку она чисто да размилсиме дали е стварно интелегентен