Crazy in Love
Here's looking at you kid.
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.859
- Поени од реакции
- 25.413
Ако лани го имавме Ѓоко Таневски и Ај фил лајк а фиш, оваа година го имаме Влатко Илиевски. Во некое ТВ шоу во Белорусија, Влатко бил да ја претстави песната и човекот решил да уметне и руски јазик, но...
Кога водителот запеал неколку стихови, рекол јас лошо пејам, но сепак не сум пејач, на што Влатко на руски му рекол: Да, да ти НЕ певец, ти водитељ, што во бувален превод би дошло: Да,да, ти не си пејач, ти си ШОФЕР!
Водителот се налутил, но шоуто продолжило, подоцна сакајќи Влатко на руски да им се заблагодари на гледачите за поддршката и да ги натера да гласаат за него го кажал: Ја все вас буду холит, што во превод значи: Сите ќе ве е*ам!
Ете ова го прочитав некаде кај нас...
Што ти значи познавање на странски јазик!
Ех бе Влатче...
Кога водителот запеал неколку стихови, рекол јас лошо пејам, но сепак не сум пејач, на што Влатко на руски му рекол: Да, да ти НЕ певец, ти водитељ, што во бувален превод би дошло: Да,да, ти не си пејач, ти си ШОФЕР!
Водителот се налутил, но шоуто продолжило, подоцна сакајќи Влатко на руски да им се заблагодари на гледачите за поддршката и да ги натера да гласаат за него го кажал: Ја все вас буду холит, што во превод значи: Сите ќе ве е*ам!
Ете ова го прочитав некаде кај нас...
Што ти значи познавање на странски јазик!
Ех бе Влатче...