Lester Freamon
A man of focus, commitment, sheer will...
- Член од
- 14 јануари 2015
- Мислења
- 16.238
- Поени од реакции
- 36.513
Предодредено не, но конекциите се најбитното нешто што може да го имаш, или немаш во животот, и не важи само за мкд, туку за цел свет.Генерално за мене тие заговори за Власи, Евреи, Масони и Илуминати.. се пардон за личен неуспех, те заковуваат на дното и не ти даваат да мрднеш, пошто според нив све е предодредено. Мене ниту влав ниту Евреин ме попречија да станам успешен. Тебе ти попречи некој?
Само да стигнеш до било која фирма (па дури и приватна), најлесно е ако имаш некој што ги познава тие кои ги носат одлуките.
Она што го спомна во претходните коментари, „се држат“, јас така го гледам, не како завери и теории на заговор. И тоа е се она што ти треба кога припаѓаш на одредена група, без разлика дали е на роднинска, национална, етничка, верска или било каква основа.
Реално ме спречиле, да не сум градел (и градам) се од нула, досега ќе бев неколку скалила погоре, со далеку помалку стрес и непреспиени ноќи. Не дека нема да успееш и без тоа, но далеку од тоа што можеш ако имаш готова „инфраструктура“.