AtoM-AnT
Dexter
ЗОШТО СЕ ЕБАТ ПИЧКА ИМ ЛЕПА МАТЕРИНА??????
Pa neka se eb.t vo gazot i ke nema abortusi,sekoja zena treba da prdne posle seksualniot odnos i ete ti bezbolen abortus...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ЗОШТО СЕ ЕБАТ ПИЧКА ИМ ЛЕПА МАТЕРИНА??????
Pa neka se eb.t vo gazot i ke nema abortusi,sekoja zena treba da prdne posle seksualniot odnos i ete ti bezbolen abortus...
Ама пак затоа нема никакво право врз друго тело и точка.Јас сум против забраната на абортусот. Тоа ќе не врати во среден век.
Секој има право да одлучува за своето тело и точка.
И затоа се вршат толку многу абортуси затоа што не сте добро информирани,а се лупате на секое ќоше.Свашта!п.с.
Ако се иде веќе со забрана на абортус, мора закон и за онанија да се донесе-секоја ејакулација без оплодување е убивање на милиони потенцијални животи.
Принц-дркаш ли нешо?
Љубопитна омладинаваПринц-дркаш ли нешо?
некаде после него има објаснување зошто не може да се споредува дркањето на салфетка со убиството на бебевоЛетка, не заебавај. Бебето се прави од 2 материјала. Ти само со едниот си играш![]()
Ама пак затоа нема никакво право врз друго тело и точка.
Телото за кое сите мислите дека е сунгерКое друго тело?
Телото за кое сите мислите дека е сунгер
Како телото кое си ти бил пред неколку години во стомакот на мајка ти.Ете за такво тело зборам.
Правник, дали ако убијам лице со тежок ментален хендикеп ќе лежам помалку во споредба тебе ако те убијам, како правник, нели?
Ти сигурно се заебаваш со ников како јас со Princ. Не ни лежи на двајцата...
Аман бе што ти стана :nenene:Епа кога веќе неможеш ко цивилизиран човек да дебатираш .......па не праќаш сите што не сесогласуваме по афганистан или пак не праќаш у пичку материну........епа принц да ми се фатиш за мандалово меѓу нозе и да поцицаш малце, не за друго да не отиде кај шо не треба па млад татко да станам.
Више не ти реплицирам ,зашто неам намера , ниту желба со нецивилизиран човек да дебатирам на одредена тема. Изнесувај аргуемнти а не вреѓа и омаловажувај! Нејќеш така, идеме на твој стил!!!1
секоја ејакулација без оплодување е убивање на милиони потенцијални животи.
Луѓето имаат инстинкт и да ебат 3 годишни дечиња, ама пак законот им ја потиснува таа желба.
Токму поради овие треба да се забрани абортусот со строг закон и сите оние што ќе го извршат, да лежат затвор во шутка исто како да извршиле убиство (бидејќи и убиство извршиле).
Абортусот НЕ Е средство за контрацепција!
Планирај си го семејството со кондом, со дијафрагма, со апчиња, со апстиненција од секс... крав ниеден.
a od koga сперматозоид е исто што и зигот, или фетус, или ембрион...?
Аман бе што ти стана :nenene:
за кое бев во правоПатем, ти како правник (ако воопшто си, ама слабо некако...) треба да знаеш дека најголем дел (ако не сите) од законите се носат да го одбранат немоќниот од "семоќниот".
кадешто можеби згрешив.Правник, дали ако убијам лице со тежок ментален хендикеп ќе лежам помалку во споредба тебе ако те убијам, како правник, нели?
Ти сигурно се заебаваш со ников како јас со Princ. Не ни лежи на двајцата...
Овде директно ме навреди, ми понуди да ги го поцицам... За ова навистина заслужи бан од форумов, но сепак ако некој од моите колеги го види постов и помисли на таква казна се надевам ќе ја прочита мојата изјава дека ти простувам и нема потреба од таква мерка.Епа кога веќе неможеш ко цивилизиран човек да дебатираш .......па не праќаш сите што не сесогласуваме по афганистан или пак не праќаш у пичку материну........епа принц да ми се фатиш за мандалово меѓу нозе и да поцицаш малце, не за друго да не отиде кај шо не треба па млад татко да станам.
Више не ти реплицирам ,зашто неам намера , ниту желба со нецивилизиран човек да дебатирам на одредена тема. Изнесувај аргуемнти а не вреѓа и омаловажувај! Нејќеш така, идеме на твој стил!!!1