Citam razni iskustva od Vita diet klubot i mozam da vi kazam samo od moe iskustvo. Otidov kaj gospogja Turundzieva so krvna analiza koja ja napraviv sama kaj mojata maticna doktorka. Fala bogu imav super krvna slika. I mi go dade onoj standarden rezim, ovosje sabajle, rucek i vecra oderedeno po denovi. Problemot izleze koga i kazav deka mojot raboten den bara od sabajle da bidam polna so energija, da imam koncetracija i deka na ovosje jas od 8 do 4 ne ma da mozam da funkcioniram. Ona pak si go vrtese istoto. Jas si otidov bez dieta fala bogu, zatoa sto ako e ona dobar nutricionist kako sto se kazuva treba da pravi dieti spored nacinot na zivot na poedinecot, a ne spored takanarecena krvna grupa. Drugo taa dieta koja ona ja dava se vika UN dieta i ima cela kniga za taa dieta besplatno da se njade na net bez da i plakjas 3000 den i sekoj mesec uste 1000. Jas oslabev 20 kila so toa sto si odrediv sama sto mi preci, toa go otfliv i sega si ja drzam istata tezina vekje 2 godini. A namesto da gladuvam od sabajle i da pagjamvo nesvest, doruckuvav ubavo, rucav polesno a ne vecerav, ili jadev nekakvo ovosje.
Eve vi moe iskustvo so g-gja Turunzieva pa odlucete sami.