Mikiyo San
-.-
- Член од
- 27 март 2009
- Мислења
- 1.051
- Поени од реакции
- 112
Со Гема...поише че си позборуваме:back::wink::wink:ај ти со која форумџика би сакал да се заглавиш у лифт......а ???
Со Гема...поише че си позборуваме:back::wink::wink:ај ти со која форумџика би сакал да се заглавиш у лифт......а ???
Абе ти знаеш ли што зборувашСо Гема...поише че си позборуваме:back::wink::wink:
Како е?Вистина.
кога некој би ти понудил, 1 000 000 евра да престанеш да навиваш за Манчестер дали би прифатил ???:nesum::pos2::pos2:вистина
Беше ли пијан вчера?кога некој би ти понудил, 1 000 000 евра да престанеш да навиваш за Манчестер дали би прифатил ???:nesum::pos2::pos2:
и заа мене вистина
Брат..Јас и да сакам неможам да престанам да навивам за Јунајтед..Значи тоа е новозможно..Или еве да кажеме дека прифаќам,ми ги даваат парите,си одам ја дома..За 2 дена играт Манчестер-Барса финале ЛШ,пуштам телевизија и пак како ненормален навивам за Манчестер..Значи тоа ти е исто како да те прашат:Ако ти понудат 1 000 000 е. ќе престанеш ли да ги сакаш родителите..:smir:кога некој би ти понудил, 1 000 000 евра да престанеш да навиваш за Манчестер дали би прифатил ???:nesum::pos2::pos2:
и заа мене вистина
ДАААА,будало со милион евра нови ќе си купам беее,цццц нишо да не се мислело:pos2::pos2:да се немало осет за бизнисБрат..Јас и да сакам неможам да престанам да навивам за Јунајтед..Значи тоа е новозможно..Или еве да кажеме дека прифаќам,ми ги даваат парите,си одам ја дома..За 2 дена играт Манчестер-Барса финале ЛШ,пуштам телевизија и пак како ненормален навивам за Манчестер..Значи тоа ти е исто како да те прашат:Ако ти понудат 1 000 000 е. ќе престанеш ли да ги сакаш родителите..:smir:
Пак Вистина