Sofist?
Ула
- Член од
- 11 јануари 2010
- Мислења
- 160
- Поени од реакции
- 12
Не зборам за експериментирање за пронајдоци, туку во стилот на- ај ќе му извадиме некој орган и ќе гледаме колку време ќе живее без истиот, ај ќе му ја пресечеме опашката да видеме што ќе се случи... и еден тон други експерименти кои служат за образување на новиот кадар. Знам на филозофски кај мене, имам извадено од лабораторија 10тина глувци на кои се обучуваа прихолозите... а исто, имам разговарано и со дечки од ПМФ кои ми го потврдиле истото... мислам, реално, јес да е тоа позитивно за обука на нов кадар, али до сега истите тие испитувања во стилот на што ќе се случи со животинчето, се правени над милион пати, па нели би било поедноставно да им се каже на студентите што се случува, од колку, за сите нови генерации да мора да се малтретираат животни? Мислам, за мене тоа е премногу мизерно, сурово и несфатливо...
--- надополнето: 26 март 2012 во 00:48 ---
Џабе ти е и операција и све... и не знам како си дозволила да дојде до сепса да фати глувчето? .... оф леле....
Доволна информација ви е дека не само што вршат експерименти туку и добар дел од нив одат за храна за влекачи така да .... инаку не ни претпоставував дека има сепса затоа што гнојната ќеса и се појави во 1 ден и веднаш ја однесов на ветиринар ваљда на време сум ја однела ..