Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
7 и 40 сабајле ама не сум сигурен јави се во железничка ако го немаш бројот пробај првен 988!

А буре нешто од 25 литра да не му се наоѓа нешто ? :)
Ми се пие вода !

За Мушичка се дискутира а ?:)
Јас бев на тенане на генералната проба,супер претстава иако јас сум тип што сака да гледа подраматични изведби на театарските штици.
Зоран и Сотир= влажнење на големо.

Значи живо машко не остана у градов се на гурбет на дилање отидоа луѓево по Австрија и Германија само ги затвараат по затвори, што се сторија луѓево не знам, малце памет да им дојде во главата да престанат веќе со овие работи да се вратат во Велес, саде девојчиња растрчани низ град има:tapp: нема за кого да се дотераат и нашминкааат мајку му :pos2:

Значи живо машко не остана у градов се на гурбет на дилање отидоа луѓево по Австрија и Германија само ги затвараат по затвори, што се сторија луѓево не знам, малце памет да им дојде во главата да престанат веќе со овие работи да се вратат во Велес, саде девојчиња растрчани низ град има:tapp: нема за кого да се дотераат и нашминкааат мајку му :pos2:
Не не , грешка си.
Сите од Алфа до Омега се прибраа в 'кшти.
Горе нема ништо останато.
Кој спасил глава вратен е.

Филозофке,кажуј кај се движиш само девојчиња(растрчани) шо гледаш,да прошетам и ја малку натаму...:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom