Goddess of Chaos
Nixe Nox
- Член од
- 16 август 2005
- Мислења
- 6.250
- Поени од реакции
- 228
Женка ми треба, штета.Можам цимер да ви препорачам. Ама 210 евра по човек, или севкупно 210?

Не бе, вкупно

Женка ми треба, штета.Можам цимер да ви препорачам. Ама 210 евра по човек, или севкупно 210?
Ти најди ми цимерка, ја ќе ти најдам таков монструм.коа веќе си ги кажуеме маките ја барам човечко суштество спремно да весла со мене до градско со точак![]()
aј бе ќе се трампаме шоТи најди ми цимерка, ја ќе ти најдам таков монструм.
![]()
Ја прифаќам, само кажи кога. Точакот и не ми е баш во форма, ама шо го ебам ќе го возамкоа веќе си ги кажуеме маките ја барам човечко суштество спремно да весла со мене до градско со точак![]()
Па еве ја пред саат време се вратив така да утре може некаде од 4 ипол да се веслаЈа прифаќам, само кажи кога. Точакот и не ми е баш во форма, ама шо го ебам ќе го возам![]()
Се нека изгориииШо е со пожарон, се обидуе ли некој да го изгаси или ќе го остаат да се шири до куќиве?![]()
Пред пола саат баш се враќав во Велес и уште гореше тоа ридот горе а дали го гасат незнам ..Шо е со пожарон, се обидуе ли некој да го изгаси или ќе го остаат да се шири до куќиве?![]()