Ќе никне у црепот на балконЈас се пријавувам за сликањево....у стан живеам, нива или бавча немам така да нема каде да никне мара
После може да се договориме некако да делиме профит
Не пуштајте вакви муабети....плус инфо го чита форумовЈас се пријавувам за сликањево....у стан живеам, нива или бавча немам така да нема каде да никне мара
После може да се договориме некако да делиме профит
Жити мене да не објавиле нешто во врска со муабетот?Не пуштајте вакви муабети....плус инфо го чита форумов
Во насловот стоеше "Членот на форумот Кајгана со име Велешанец,изнесе сведочење во врска со хомосексуалните активности на еден пратеник"....Жити мене да не објавиле нешто во врска со муабетот?
За арно нека е Значи познат станав? а Курир објавија контра реплика?Во насловот стоеше "Членот на форумот Кајгана со име Велешанец,изнесе сведочење во врска со хомосексуалните активности на еден пратеник"....
Костурница. БуКаков ви е тој споменик бел што се го стаиле на автопатот накај Скопје, од КОЖА ме извади, мислев дека е дух
Па ставете ''warning'' знак или нешо, ептен е језиво, у мртва темница светлата на колата ја осветлуваат и се појавува ко силуетаКостурница. Бу
Чекај, за ова викаш?Па ставете ''warning'' знак или нешо, ептен е језиво, у мртва темница светлата на колата ја осветлуваат и се појавува ко силуета
Не ја отвараЧекај, за ова викаш?
Зошто побогу би ме исплашило ова?