Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Јас се пријавувам за сликањево....у стан живеам, нива или бавча немам така да нема каде да никне мара :)
После може да се договориме некако да делиме профит:icon_mrgr:

Ете тоа е една работа која не можам да ја разберам кај велешани-желбата за профит,абе чиниш природен инстинкт појак од сексот е,буквално како ференгите од Стар Трек се.

Јас се пријавувам за сликањево....у стан живеам, нива или бавча немам така да нема каде да никне мара :)
Ќе никне у црепот на балкон :D
Не прашуј како и ти ќе се чудиш

Не пуштајте вакви муабети....плус инфо го чита форумов :pos:

И сеа кој рековте дека е анонимниот спонзор на ФК Борец или ви треба уште малце време да откриете :pos:

Жити мене да не објавиле нешто во врска со муабетот? :eek:

Во насловот стоеше "Членот на форумот Кајгана со име Велешанец,изнесе сведочење во врска со хомосексуалните активности на еден пратеник"....

Во насловот стоеше "Членот на форумот Кајгана со име Велешанец,изнесе сведочење во врска со хомосексуалните активности на еден пратеник"....
За арно нека е :) Значи познат станав? а Курир објавија контра реплика?

Каде квалитетно штампаат блузи во градов?Има некој информација?Благодарам однапред (y)

Ако има некој расположен за давање крв, има табло кај трговски стаено иам акција во ликовниот салон до 22-23ти трае. Не видов баш добро, па ако сака некој за да не одам сам да одиме да дадеме крв па после тоа може да праиме кафе воа ноа..

Каков ви е тој споменик бел што се го стаиле на автопатот накај Скопје, од КОЖА ме извади, мислев дека е дух:eek:

Па ставете ''warning'' знак или нешо, ептен е језиво, у мртва темница светлата на колата ја осветлуваат и се појавува ко силуета :)
Чекај, за ова викаш?
kosturnica-veles.jpg

Orion.

Чекај, за ова викаш?
2595675250102679578RdssXY_ph.jpg

Не ја отвара
Бел споменик во човеколика форма
На излезот од Велес
--- надополнето: 18 август 2012 во 01:26 ---
Чекај, за ова викаш?
kosturnica-veles.jpg

Orion.