Еве уште една таква веб страна, знаев и други ама кога ќе ми текнат тогаш ќе пишам пакМи треба вакво.
Значи, на кратко, посетителите аплоудираат нивни фотки, и ги монтираат на други фотки.
Ако некој може да го изведе, нека каже цена и рок.
Кажи на кој бесплатен хостинг? а проблемот е можеби во тоа што фајлот е поголем од дозволеното, а ништо чудно па и ФТП клиентот да зеза. Проба преку file manager-от да го upload-ираш?Имам направен flash intro , и на тој бесплатен хостинг го качив преку FTP , ама пак 2 фајлови (.fla .swf - најбитните фајлови) неќат да се качат.Далие е до хостингот , далие до FTP - клиентот ...???
Пробав на два бесплатни хостинг пакети www.Freehostia.com и www.000webhost.com .Кажи на кој бесплатен хостинг? а проблемот е можеби во тоа што фајлот е поголем од дозволеното, а ништо чудно па и ФТП клиентот да зеза. Проба преку file manager-от да го upload-ираш?
Малце си ја утнал темава, ама нема везеНе ми е за овде прашањево но стварно незнаев каде да го поставам.
-Во полето за пишување на веб страни постојано ми стое оваа страна и до неа има ѕвезда и никако несака да се избрише дури ни со CCliner кога бришам history. Дали е некој вирус или...дај кажете како да ја избришам ме нервира :nerv:
ФриХостиа колку што сум запознаен максимална големина по фајл ти е 3-4MB, а ова ти што викаш дозволено е 250 MB ти е за целиот хостинг.Пробав на два бесплатни хостинг пакети www.Freehostia.com и www.000webhost.com .
За фајлот не е голем 11 МБ е , а дозволено е 250 MB .
Изгледа е до FTP клиентот ....???