Може. Форумов е жив доказ.Мислам дека не може да се префрли од phpbb на vbulletin
Абе немора да значи дека ќе ти го избришат... се зависи од тоа каков е хостингот, имаш хостинзи кои не одговараат за содржините на корисниците кои користат нивни хостинг... е сеа незнам баш, ама некои слободни хостинзи не ни дозволуваат vBulletin... нема ни да можеш да го инсталираш, али како и да е не ти се исплати нелиценциран vBulletin да правиш.Можеш и пиратски vbulletin да префрлиш. Али тоа е веќе друга работа. И точно е дека ќе ти го избришат ако е пиратски мене тоа ми се случи на слободен хостинг, после 4 дена.
Друже, вака... најпрвин ќе се логираш на freehostia.com и ќе одиш во фајл менаџерот, тука треба да ги аплоадираш индексот и фајловите/фолдерите.здраво на сите јас сум почетник во дизајниранјето на веб страни и еве со е мојот проблем: ја дизајнирам страната на dreamwaver се ок, и ко ке дојди за објавуванје смрт ми е. Имам најдено слободен простор на freehostia.com ама не знам како да ја поврзам со програмата, поточно со root фолдерот ако можете помогнете благодарам.
<title>Proba</title>
<center>Proba</center>