Ваши мислења за Star Wars:The Phantom Manace 3D

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
фан сум на Star Wars и кога дознав дека ќе биде прикажуван во Милениум episode 1 (не толку омилениот ама сепак) бев многу радосен :) Е сега слушнав од другари од Скопје што биле да го гледаат дека не се баш задоволни затоа што филмот и не е оригинално сниман во 3D техника и не е ништо посебно. Ако сте го гледале би сакал да прочитам и ваши мислења дали да се нафатам да одам од Битола и да преспивам кај другари само за да го гледам филмот или пак не заслужува (и онака за episode 1 се работи :) )

G

_Ghost_

Гостин
Не знам што очекувале кога знаат дека не е оригинално сниман во 3д. Тоа што е направено е солидно, не е којзнае што, ама се потрудиле.
И ко ќе го изгледаш нема да добијаш којзнае шо, истиот филм е. :)
И види на темата за 3д во Милениум, има доста коментари околу ова, мислам дека не е потребна темава.

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Во ред дека не е кој знае што,ама дали е доволно да се закренам да одам до Скопје само за него,тоа ми беше прашањето. А ги разгледав и коментарите па нека оди во канта темава,no hard feelings :)

G

_Ghost_

Гостин
Во ред дека не е кој знае што,ама дали е доволно да се закренам да одам до Скопје само за него,тоа ми беше прашањето. А ги разгледав и коментарите па нека оди во канта темава,no hard feelings :)
Индивидуално е тоа. Јас да бев, ќе одев. :)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Подобро на мапетс да одиш, подобар детски филм е.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.738
Поени од реакции
27.731
не сум фан на стар ворс, немав нишо глеано, прво нешо шо го глеав беше овој во милениум, 3д...
филмот ко филм е интересен, 3д-то не е којзнае што ама интересно е да се види...
има моменти онака, некоја експлозија и мислиш летаат у тебе парчиња...

Член од
12 декември 2007
Мислења
108
Поени од реакции
41
Јас сум голем фан на Стар Ворс и бев го гледав пред некој ден.Филмот како филм е топ,2-3 пати го имам гледано,али не вреди да се гледа во 3Д во милениум,преводот е ужас,а и нема да приметиш дека е во 3Д,освен што ќе те заболе глава од наочарите.

пс.Повеќе сум уживал на блуреј,него на 3д-во во милениум.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
3D-то е само за да се продадат билети, боље дома да си го изгледате овој филм на вашиот HD телевизор, не вреди да давате пари во кино за него, едноставно не е сниман за 3D и се гледа тоа.

Ќе ве болат очи само непотребно, бар да има прејаки ефекти и да вреди болката.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Еден другар ми предложи да го гледаме филмот.Не фала,не ми се даваат 200 денари за лошо Стар ворс искуство.

А како СВ фан,дали сум единствениот на кого повеќе му се допаѓа КОТОР отколку филмовите?

Cannabinoid

Cannabinologist, MMD
Член од
18 јануари 2008
Мислења
597
Поени од реакции
466
фан сум на Star Wars и кога дознав дека ќе биде прикажуван во Милениум episode 1 (не толку омилениот ама сепак) бев многу радосен :) Е сега слушнав од другари од Скопје што биле да го гледаат дека не се баш задоволни затоа што филмот и не е оригинално сниман во 3D техника и не е ништо посебно. Ако сте го гледале би сакал да прочитам и ваши мислења дали да се нафатам да одам од Битола и да преспивам кај другари само за да го гледам филмот или пак не заслужува (и онака за episode 1 се работи :) )
Ако можеш за беспари да се бутнеш - оди. Ако не:
а) БУЈРУМ!!! :cool:
б) ОВА на уши во кино и среќно... ;)
--- надополнето: 7 март 2012 во 18:07 ---
Еден другар ми предложи да го гледаме филмот.Не фала,не ми се даваат 200 денари за лошо Стар ворс искуство.

А како СВ фан,дали сум единствениот на кого повеќе му се допаѓа КОТОР отколку филмовите?
Не си. И за мене новата трилогија е -11/10... :sick:

P.S. All hail Mr. Plinkett!!! :vozbud:

T

The Cryptkeeper

Гостин
Делумно у 3д, претежно CGI анимациите. Добар, во секој случај.Преводот тиње.

Член од
31 јануари 2011
Мислења
779
Поени од реакции
382
Не вреди да се глеа 3Д пошо не е праен за 3Д. Дали третина од сцените беа у прав 3Д.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363

не си единствениот (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom