Вашиот живот до сега - на кратко!

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.725
Се родив на еден ден што и јас не го памтам толку - болест склероза

се сеќавам само на:

0 годни - Беше многу тесно и темно на едно место кај што живеев веќе 9 месеци. Беше толку темно што ми паднаа очилата и повеќе не си ги најдов. Се сеќавам дека не плаќав кирија за тоа место. Немаше WC па морав да се снаоѓам. Вода? Од комшиите. Имав чат пат проблеми со еден ќељав комшија но за моја среќа само влеваше и излеваше, тогаш не ми беше јасно што му е филмот. По 9 месеци одлучив да се иселам од тоа место бидеќи ЕСМ ја исклучи струјата. Видов светло на крајот од тунелот и излегов. Имаше еден човек кој личеше на касап и ме удри по гз (појма немам зошто прв пат го гледам). Ме однесоа во една просторија и почнаа да ме испитуваат исто како што во предходниот живот бев киднапиран од Боргите. По краток престој ме пуштија од таа установа.

1 година - Почнав да слушам Цеца и да играм Шах. Дознав дека Киро Глигоров е Uruk Hai.

2 година - Отворив e-mail и ме фати тежок вирус. Следните 4 години бев на чистење кај др.Касперски во Русија.

6 години - Дипломирав во Оксфорд - заменик багерист со пост-дипломска заменик мртовец (кога нема никој јас лежам во капелата).

7 години - Се вработив во градска капела при село Прдејци како заменик мртовец. Платата беше добра но немаше клима во крематориумот. Напуштив после 2 години и решив да си го следам сонот.

9 години - Почнав да го следам сонот. Почнав да патувам низ светот со моето фиќо, разнесувајќи свежо млеко од овци, жирафи, гуштери и друи сувомеснати производи. Запознав многу различен народ а некои од нив беа од друга раса што ја немаше на google.

12 години - фиќото ми се расипа пред Амстердам, пред да биде потопен од глобалното затоплување. Немав веќе млеко и морав хонорарно да работам како човечка еко пумпа за гуми на бензинската лево пред да свртиш од Амстердам накај десно.

13 години - По долгата и напорна работа решив да напуштам бидејќи почнав да личам на жаба а колегите ми велеа дека сум личел на капетан Кук.

14 - 27 години - ништо интересно не се случи, освен што си купив нов телевизор со 2gb рам, 17 коњски сили, ABS кочници, спортски седишта и две комори за длабоко замрзнување со гратис пепелара.

28 години - се женив со една женска.

29 години - Отидов домазет кај втората жена од Маркс, главен град на тогашната провинција Кратово, во Египет. Комшија ми беше Ѕинго и нон стоп ми даваше бонови за да се почастам. Се откажав од пиење вода бидејќи докторот ми сугерираше дека е лоша по здравјето. Бидејќи немаше вода бев присилен да се преселам во самостојното царство Кичево, Индија близу до статуата што ја има на холивудските филмови. Ми беше многу жал што по патот ги заборавив мојата жена и деца во еден хотел наречен Аушвиц.

57 години - Решив да се вратам на бензинската лево пред да свртиш од Амстердам десно. Но за жал наместо на бензинската имаше перална за коли и друг вид на бела техника. Побарав работа но не ме примија поради тоа што немав коса за да бидам четка - бев ќељав. Решив да си ја пробам среќата во Амстердам или како што го нарекуваат Светиот Град каде што се пие вода од светиот грал, се јаде од летачки чинии, се пуши од луљето на мирот и каде што луѓето патат од преголемото зрачење на виножитото.

60 години - Открив дека земјата е рамна и ја носат два кита и еден папагал и решив да станам Бетмен.

61 - 89 години - Криминалот го намалив на - 0,0034% благодарение на мојата посветеност кој вајарството и другите форми на градинарство.

90 - 100 години - Си ја скршив ногата.

101 година - Ми се здосади и си дојдов дома.

Моментално сум дома живеам со моето верно милениче желката Мрегаденчо. Се бавам со ткаење и друг вид на музика но сепак ми недостига вајарството и другите форми на градинарство.
 

kostovska

Рокенролистика :))))))
Член од
22 јануари 2009
Мислења
368
Поени од реакции
11
најубавата фаза од животов,при крај на студиите....топ период за остварување на моите идни замислени планови кои сакам да ги постигнам!:smir:
 
Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.491
Поени од реакции
69.046
Ajde i jas da proseram nesto:):)
Znaci roden dalecnata 1989:)
Roden sum kako slabo detence:) a nemam ni brat ni sestra taka da od pocetok kako brat vsusnost mi bese bratuced mi koj zivee pozadi mene
1-5 godini- Ne se sekavam mnogu, moite vikaat deka poprvo sum naucil da zboram otkolku da odam:):). Znam deka me cuvaa baba mi i dedo mi dur moite bea na rabota i bev relativno mirno detE:)
6 god-idev u gradinkata osmi mart i za prv pat prasav nekoe devojce da mi bide zenska so znaci prvata korpa:), ali si najdov uteha u 4-godinata komsika:pos2::pos2:
7-13 god me zapisaa vo Dimitar:) i koga na prviot den idev u skolo me slikaa za vo dnevnik i uste ja davaat taa slika po vesnici:):) Inace u skolo si se druzevme, ali od ovie godini sepak ke gi izdvojam letnite denovi, i mozebi najubavotot detstvo sto mozese da se posaka po przinskite ulici:) i da ne go zaboravam gejmanjeto na soni, nintendo i kompjuterite koi togas ne bea tolku aktuelni:)
13 god-prvata zenska, prv pat skrseno srce:(, iskacanja so sooddelencite iako nikad ne bev golem ljunitel na diskotekite:) I da ne zaboravam togas pocnav so idenjeto na utakmici so komiti, znaci prvoto matenje so komitite :pos2:
13-15 god tipicen tinejder se znae sto se pravi vo ovoj period:) i sekako zapisuvanjeto vo korcagin mojata najdobra odluka:):)
15-18 najubaviot period od zivotot ubedlivooooooooooooooooo
Mn druzba, zenski, kidanje od casovi sve najtooooooop, ali za zal nikad ne se vraka toa vreme:(
18-20 se zapisav na fax i moze da se kaze deka ovaa god mi bese ednba od najtapa vo zivotot
20-za ponatamu ke vidime :helou:
 
Член од
5 октомври 2009
Мислења
8
Поени од реакции
0
mojot zivot bese malku interesen se dodeka ne zpoznav edno devojce vo koe se zaljubiv...i znaete posle...ova...ona...ama za zal raskinav so toa devojce i sea mojot zivot se pretvori vo PEKOL...veke nema niso interesno vo mojot zivot...se sho sakav sea prestanav da sakam...osven nea se razbira...pa taka i ja malku neso da iskomentiram...da ne ostanam pokus:helou:
 
N

navivacka

Гостин
Moјот живот?хмммм,нема што да се каже...премногу комплицирен,исполнет со страдање за невозможни љубови,нервози од родителите...нервози од другарките, и така...сега сум на факс во Штип поради своја волја а сакав во Ск.ама ете родител ако не те заебе нема кој нели е така?:)

To be continued...
 
M

Mario Gómez

Гостин
Роден 1991 година како и Македонија:pos:

Шо да кажам, 1-6 години дома, се социјализирам, се тепам со брат ми цело време.
Одам забавиште, не се прилагодувам таму, кршам клупи и столици, мавам деца, многу будала сум бил.После малце по малце се менувам, одам нашколо , мирен сум, од прво до четврто одделение најдобар ученик, секогаш ме фалеше учителката.После во петто оделение онака почнуваат будалештините, заебанции со женски, љубовта кон знаењето.Поминува се тоа, полуматура прекрасно, после гимназија, најубавиот период во животот на секој копиљ, шетање , бегање од часови, сите убавини од животот, после се се врти околу девојки и фудбал, па така оваа година женцките го поминаа и фудбалот, и така се живи. Сеа сум матурант, да не се фалам, малце годи чуството кога си крал на гимназијата, сите тебе те гледаат, па со господа напред, се гледам во некој факс во Скопје:vozbud:
 
V

VeniVidiVici

Гостин
Роден 1986, дипломиран - 2009
вработен во Т-Мобиле - Скопје, нажалост
Сум свирел во блек-метал група 5 години, во кои снимивме дури 3 песни :pos2:
Сум дремел по кафичи и по кафани, сум ја кредел колата од дома, сум тепал и ме тепале, сум ебел, но не ме ебеле. :baeh:
 
K

Kicky

Гостин
Бељаџика ( ама порано )
Кажував се` што мислев, гласно.
Во меѓувреме зреам и сфаќам дека животот не е розов.

Сега сум у цутот на младоста. Го живеам животот побавно отколку што треба.
А годините си врват.
Матурантка.
Се гледам за некое време подалеку од ваму каде што сум.

П.С кај и да е веќе лична карта ќе треба да извадам.
 
S

StereoLove

Гостин
Mojoт живот:shok:

И јас не знам како да го опишам:)

Се родив студен Февруарски ден,ама зашто се родив(just kidding)страдање многу ама потписот кажува се...секогаш останувам силна на крај.
Несмасна 20 годишна девојка која пагала од скалила,од кале,и даље ама и понатаму останувам жива спремна да се справав со новите предизвици кои ке ми го донесат животот понатаму.
Факсот ми оди засега одлично,иаку имав расправа со професорка бидејки е малку да не кажам пореметена.
Друго незнам што да кажам...некој нареден пат:smir:
 
Член од
25 ноември 2009
Мислења
692
Поени од реакции
191
средношколка која преживеала и падови и подеми како и сите,живот исполнет со мн лујѓе и работи кои ги сакам(балет).
 

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
21,12,1990... се родив...

01,09,2008... почнав да ја гледам светлината...

29,12,2008... почнав да живеам...
 
Член од
11 јуни 2009
Мислења
92
Поени од реакции
0
Роден сум во Петрич 1984 г.
0 г-Петрич ,не помнја ништо
1-4 Берлин,Германија ,не знам ни еден збор на германски :toe:
5-9 даскало,глупости ,сичко е јасно:pos2:
10-15 местене во Софија ,трениране на футбол во ЦСКА
15-18 марихуана,пички,алкохол,амфетамини,стоп на футбола,полиција,3-4 п'ти во затвор за по неколко дена:kesa:
19-22 работа во Италија,не на дрогата,пари,книги,моз'к
22-25 Софија,убава работа ,добри пари ,пријателка,мислам да се женам :vozbud::toe:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom