- Член од
- 22 ноември 2019
- Мислења
- 592
- Поени од реакции
- 1.248
Druze ti si odbien.Zdravo decki ... Statusov vaka mi stoi od nomevri inace napraiv dopuna na dokumenti pa Dali znae nekoj kolku se ceka za polozitelno .Fala
Druze ti si odbien.Zdravo decki ... Statusov vaka mi stoi od nomevri inace napraiv dopuna na dokumenti pa Dali znae nekoj kolku se ceka za polozitelno .Fala
Mi rekoa dekw molabata mi e uvazena I dopunata samo se ceka na potpis taka da ne znam ... Ali Fala na odgovor ipakDruze ti si odbien.
Pa pisuva na statusot deka ne ti e uvazena molbata. Ke si pocnes od pocetok.Mi rekoa dekw molabata mi e uvazena I dopunata samo se ceka na potpis taka da ne znam ... Ali Fala na odgovor ipak
ЧекамеUbav den da go pocnat February koj se bile na intervju 2019 so ukazi ubav den pozdrav
the wait will continueЧекаме
не се хуманиthe wait will continue
Posle i mart da go cepnat ne e loso.Ubav den da go pocnat February koj se bile na intervju 2019 so ukazi ubav den pozdrav
Odbien si dete.. Procedura od Pocetok, nemas dopolnitelni dokumenti odneseno, zalam DruzeMi rekoa dekw molabata mi e uvazena I dopunata samo se ceka na potpis taka da ne znam ... Ali Fala na odgovor ipak
Amin +Ubav den da go pocnat February koj se bile na intervju 2019 so ukazi ubav den pozdrav
Kazi i "zdravo" na majka ti od nasda ti eba gazot mamin
Kje Se srediKazi i "zdravo" na majka ti od nas
Автоматски споено мислење:
@Bibo @Bigo znae li nekoj da reagira na umobolniot ili ke si trpime navredi od psihicki izremeteni lica sekoj den na forumot? Na bolniov mu e vtor pat u rok od dva dena da go pise istoto i USTE NE E BANIRAN.
Автоматски споено мислење:
Sramota za administracijata na forumot!
Imam odneseno I molba napraeno taka da valjda ke ima promenaOdbien si dete.. Procedura od Pocetok, nemas dopolnitelni dokumenti odneseno, zalam Druze![]()
Odbien si dete.. Procedura od Pocetok, nemas dopolnitelni dokumenti odneseno, zalam Druze![]()