Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
:-) znaes kolku pati sum pomislila, koga cekas pocnuva paranoja da te fakja ama posle se sepnuvam i sfakjam deka ne moze.
Blaze si vi na vas sto vi se potpisani, jas da znam deka mi e samo potpisan karpa od srce ke mi se simne. Taka da ne mu ja mislete mnogu, sekako ke go zemete :)

Blaze si vi na vas sto vi se potpisani, jas da znam deka mi e samo potpisan karpa od srce ke mi se simne. Taka da ne mu ja mislete mnogu, sekako ke go zemete :)
Tocno znam kako ti e, I’ve been there. Ti posakuvam pobrzo i srekjno!!!

@Vincere brat i ti mislam si bil okt.na intervju dali si na zadol.ili uste si na obrazuvana i ako ti se smeni kazi za kolku vreme?

Molba za info do postatite clenovi na forumot.za kolku vreme od obrazuvana prepiska se menuva vo zadolzitelna.na intervju bev poc.na oktomvri 2020 vo Bt.Fala odnapred
Se menuvase za 2 meseca, ama Sega po novo od 4 do 6 meseci :(
Автоматски споено мислење:

Може како не може, на другар му го поништија...
Го прочитале тука, трескал глупости.
Srcka si :)

Se menuvase za 2 meseca, ama Sega po novo od 4 do 6 meseci :(

Srcka si :)
Se izvinuvam mona greska od obrazuvana do finalna bese 10 do 12 meseci, la kd finalna do polozitelno 2 meseci I polozitelno do potpis 9 meseci, a Sega po novo e Se po vekje I povekje, do koga kje vidime

Од каде се признати тестови за корона и која е цената(дали брз антиген е признат од плодност)

Zdravo decki ... Statusov vaka mi stoi od nomevri inace napraiv dopuna na dokumenti pa Dali znae nekoj kolku se ceka za polozitelno .Fala

Attachments

• Screenshot_2021-06-01-22-10-41-270_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-06-01-22-10-41-270_com.android.chrome.jpg
    553,2 KB · Прегледи: 170

Attachments

• Screenshot_20210601-222354_Chrome.jpg
    Screenshot_20210601-222354_Chrome.jpg
    179,5 KB · Прегледи: 61

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom