Објасни и тука, нема причина зошто тоа јавно да не се знае доколу на крај е навистина така (времето треба да покаже).от 31.05 Веке може слободно да се получи указот без да се заказва час, ако ви е излезнал, за повече инфо може да ме контактирате
Објасни и тука, нема причина зошто тоа јавно да не се знае доколу на крај е навистина така (времето треба да покаже).от 31.05 Веке може слободно да се получи указот без да се заказва час, ако ви е излезнал, за повече инфо може да ме контактирате
ке се дават по 150 указа на ден, нема што да покаже времето, от 31.05 понеделник е слободно за получване, тие што имаат некакав запазен час за наредните месеци ке бидат с предимствоОбјасни и тука, нема причина зошто тоа јавно да не се знае доколу на крај е навистина така (времето треба да покаже).
Епа тоа го споделија де неколку пати погоре и со линкови и преведено. За што тогаш да те контактираат во приватна порака? Која ти е целта со тоа? Посредник си, не си посредник, имаш контакти таму?ке се дават по 150 указа на ден, нема што да покаже времето, от 31.05 понеделник е слободно за получване, тие што имаат некакав запазен час за наредните месеци ке бидат с предимство
mislam stariot ne ti vazi, a nov ne davaat sega takov. Kje pushtis so izvodi samo pa posle vo Sofija kje ne delkaat dali sme blgari. kako i da e sega treba da e polesno pa kje vidimeZdravo 2020 januari me odbija za bg pasos poradi nekompletna dokjmentacija...sakam povtorno da apliciram. Prasanjeto mi e dali povtorno treba da vadam nov proishod ili mi vazi stariot? I dali stom vlezam povtorno vo postapka mozam da apliciram za vadenje na licna karta? Fala
mislam najkasno do sreda srecno, daj boze da ne gresam@mkdboy24 ќе има ли неделава указ за нас бе брат?
Pepco ti nikogas ne gresis, tocnite informacii sekogas od tebe gi citammislam najkasno do sreda srecno, daj boze da ne gresam
Zdravo. Na prva strana otvori, tamu imas se objasneto, ke najdes sto ti treba... procitaj si.Zdravo, jas sum nova ovde. Veke ima pisuvano 850 strani i ne mozam da gi procitam site. Zatoa sakam da prasam kako da zapocnam so procedurata? Sto treba prvo da napravam?
Posrednik e ili e so zelba da bide. Pocnaa da se javuvat posle dozdot kako pecurki... Ova im e nova sansa da lapnat uste nestoЕпа тоа го споделија де неколку пати погоре и со линкови и преведено. За што тогаш да те контактираат во приватна порака? Која ти е целта со тоа? Посредник си, не си посредник, имаш контакти таму?
Zvonav i ja sega mi krenaa pred 5 min i pismo njama od 15.12.2020Zvonav Srdec za cudo mi krenaa na prva i nema pismo od 14 Januari ali mi dade dopilnitelno info deka Juni sredina trebelo da stignit...Rekov ponedelnicki mozit ke mu znacit ona informacija na nekogo so e blizu so mene..
Jas sum 8 mi januariZvonav Srdec za cudo mi krenaa na prva i nema pismo od 14 Januari ali mi dade dopilnitelno info deka Juni sredina trebelo da stignit...Rekov ponedelnicki mozit ke mu znacit ona informacija na nekogo so e blizu so mene..
Shtom si zensko kje ti kazam..prvo treba da ja rascitash istorijata i da svatish deka sme blgari.Zdravo, jas sum nova ovde. Veke ima pisuvano 850 strani i ne mozam da gi procitam site. Zatoa sakam da prasam kako da zapocnam so procedurata? Sto treba prvo da napravam?