- Член од
- 22 јануари 2020
- Мислења
- 186
- Поени од реакции
- 462
27.03.2019 ima pisanokoga bese na intervju ?
27.03.2019 ima pisanokoga bese na intervju ?
Vekje 100 dena ima protesti, taka da ne se sekiraj mnogu. I jas go vidov toa na fb i mislam deka deckoto ne e mnogu upaten ednash nesto me prashuvashe vo inbox na fbStrajkovi u sofiji.mozda i budu izbori ponovo.tako da ce izgleda opet.da se zakoci za podpis ukaza
Na facebook pisi nekoj vaka air da ne vidi
Maki nasi
И да има избори,пак Бојко ќе победи.Води на сите анкети.Така да, спокојно.Strajkovi u sofiji.mozda i budu izbori ponovo.tako da ce izgleda opet.da se zakoci za podpis ukaza
Na facebook pisi nekoj vaka air da ne vidi
Maki nasi
Posle 9:30Me interesira dali nekoj znae konzulatot vo Bitola vo koj period od denot raboti so stranki, dali ima opredeleni termini ili mozhes koga sakas vo tekot na rabotniot den ?
Jas sum so potrvrda od drustvo i plus dopolniteni dokumenti dostaveni na intervjuto so original dokument od pradedo koj bil bugarski vojnik.И да има избори,пак Бојко ќе победи.Води на сите анкети.Така да, спокојно.
Автоматски споено мислење:
И јас сум 27.03.2019,уште задолжителна.Не знам по кој ред се водат.
И јас уште на задолжителнаKako bre ne idat so red?? Ja sum so intervju 25.03.2019 vo Sofija preku predok, use na zadolzitelna...
@SkopjeGirl kaj tebe ima li promena?
Автоматски споено мислење:
Grrrrrrr...
Prasajsi go posrednikot ili nejkes pari da dades da ti zavrsi on rabota i zamaras tuka...Koja e procedurata i koj se dokumenti trebat za podiganje ukaz od sofija?
Тооооо ПавловAj site posrednici Neka si brkat rabota na dr mesto a ne tuka da si barat musterii So sirenje dezinformacii i lazenje grupata e Za tie so se vo postapka I megu sebe da si pomagame Se znaj posrednik treba na pocetok I tolku kraj ko ke dobies ukaz so ke ti e postednik I Ako mu treba na nekoj posrednik ke si prasa I ke dobie info.ako saka za pari nekoj tuka da kazi Informacija ne e Za ova grupa tolku od mene
Види на прва странаKoja e procedurata i koj se dokumenti trebat za podiganje ukaz od sofija?
Ako znaes kazi mene me interisira dali pri zimanje na ukaz u ministerstvoto trazat izvodPrasajsi go posrednikot ili nejkes pari da dades da ti zavrsi on rabota i zamaras tuka...