- Член од
- 13 мај 2020
- Мислења
- 297
- Поени од реакции
- 563
Aj nekoj da mi dade broj od lazar mladenov fala
Dali moze da kazete koj broj na ukaz broj na prepiska i koja data e intervjuto ,ako ne vi e problemUkaz dobila sestrami sega proveri polozitelno januari negde na kraj,intervju sep 2018g...preku pradedo
Jas sum 1vi april, i sum br.93××/2019... taka sto, so mojot rezultat ke pochne april i site ke doznaeteJas sum na 19.03.2019 i seuste ne e smeneto
18.01.2018 intervju, no bev na dopolnitelna od 04.2019 do 17.08.2020 , pa 1mes i 10 dena na finalnaAuuuu bravosss so sto dokumenti ? Mnogu brzooo da ne bese na dopolnitelna? Koja data intervju
Teska rabota, mn zaglavime na zadolzitelnaAjde nekoj neka izraduva so promena od zadolzitelna kon finalna
Мене пред месец дена во ова ми се смениAjde nekoj neka izraduva so promena od zadolzitelna kon finalna
Ako nekoj go saka drzavjanstvo po sekoja cena ke si gi odnese sam dokumentite ..... A ako sede doma i ceka na posrednikot togas neka ne place po forumi i da kazuva ne gi vazat potvrdite lorarija e ne davaat vekee i red drugi gluposti ...decki, ako nekomu mu znaci, samo da informiram deka koga prinesuvas dopolnitelni dokumenti vo pravosudie DAVAAT konfirmacija za primeni dokumenti, so broj na prepiska i datum na prilaganje.
(ovaa e za onie koi sto odat preku posrednik! da si barate dokument, da ne ve lazat deka vi gi odnele dokumentite).
Nema vrska jas licno imam odneseno doplnitelni dokumenti nisto ne mi dadoa,bas go preprasav covekot sto raboti tamu dali moze nekoj dokument ddecki, ako nekomu mu znaci, samo da informiram deka koga prinesuvas dopolnitelni dokumenti vo pravosudie DAVAAT konfirmacija za primeni dokumenti, so broj na prepiska i datum na prilaganje.
(ovaa e za onie koi sto odat preku posrednik! da si barate dokument, da ne ve lazat deka vi gi odnele dokumentite).
Нема и јас како @Blgarceto психа ме отепа!!!!Ajde denes ukazi neka frcat sto e ova ajde po veselo ajde @Alexija izraduvaj ne ...... @palekrstic ima li novini