Hahahahahaha covek presrecan, stukao flasu vec hah akoPolozitelno or april 2021, greska napisav pogore 2029
Автоматски споено мислење:
More sto ti e vozbuda, 2029
Hahahahahaha covek presrecan, stukao flasu vec hah akoPolozitelno or april 2021, greska napisav pogore 2029
More sto ti e vozbuda, 2029
Flasata malce ke poceka, si cukam glava sega za podiganje. Od Germanija za bg, portokalovi zoni, crveni zoni... A inace da, vozbudata e na najvisoko nivo!!!!!!Hahahahahaha covek presrecan, stukao flasu vec hah ako
Cestitam brate moj nacekao si se ali se isplatilo,sve najbolje i u zdravlje da te sluziDenes e golem den za mene, posle skoro 6 godini cekamje dobiv ukaz. Podnesov za proishod Mart 2016 mi zakazaa za oktomvri 2016 vo bugarska ambasada. Go zemav Januari 2018 i ne zakazav intervju zasto posrednikot mi rece ke sredi preku red, ama otposle mi kaza deka ne moze. Pravev intervju 25 Mart 2019 vo Sofija po novoto elektronsko zakazuvanje.
Podnesov preku dvajcata pradedovci zasto proishodot go zemav od na tatko mi stranata a vencanicata ja najdov od na majka mi stranata.
Posle 2 godini i 7 meseci mi go potpisale i naskoro ke idam da se slikam i begam od mocvarata severna makjedonja.
Na site Bugari im posakuvam da go zemat bugarskiot pasos i da go ostvarat svojot son kade i da sakaat da ziveat..
Polozitelno bev od 26 Mart 2021
Toa zlatno rache sakam da i go bacam na Gozpozata Ilijana Jotova sto mi go potpisala drzavjanstvoto
NeDali pri podiganje na drzavjanstvo mora da se nosi kopija od licna karta od brat/ sestra? Sto dokolku ne razgovaram so sestrata/bratot.
Vi blagodaram na site od srce, daj Boze site da si docekate i so zdravje da go sluzite.Cestitam brate moj nacekao si se ali se isplatilo,sve najbolje i u zdravlje da te sluzi
Ima mnogu koi se izgorele od posrednik i si brkaat rabota samite.Eden od niv sum i jasДечки да не ве разочарувам ама вчера случајно се сретнав со мојот посредник и општ муабет како врви работата.... Ми вели од нова година одам странство на работа, нема веќе профит од пасошиве. Јас му велам зошто? Тој одговара абе една година веќе не може да се закажуваат за интервју нови луѓе, само водам старите што сум ги закажал пред една година, да ги истуркам и тие, и готово немам повеќе што да работам. Незнам колку е точно ова што кажува, ама ако е така работата нема да врви. Испадна кој земљ досега зема, другите чекање на неопределено време. За жал.
Aj cestito neka eBas si mislev na tebe (da ne me svatis pogresno )... Napisi ako sakas u poraka koe brojce bese, da vidam dali kolku sum bil blizu...ne mora celoto. Se najdobro. PozdravУказ дечки и кај мене! Честитки на сите што чекавме! Бидна.
Интервју 25.03.2019, положително 26.03.2021, денес 08.11.2021 година указ.
Fala bogu ke te nema na forumov da trues so gluposti btw CESTITO bugarinesevernomakedonskiDenes e golem den za mene, posle skoro 6 godini cekamje dobiv ukaz. Podnesov za proishod Mart 2016 mi zakazaa za oktomvri 2016 vo bugarska ambasada. Go zemav Januari 2018 i ne zakazav intervju zasto posrednikot mi rece ke sredi preku red, ama otposle mi kaza deka ne moze. Pravev intervju 25 Mart 2019 vo Sofija po novoto elektronsko zakazuvanje.
Podnesov preku dvajcata pradedovci zasto proishodot go zemav od na tatko mi stranata a vencanicata ja najdov od na majka mi stranata.
Posle 2 godini i 7 meseci mi go potpisale i naskoro ke idam da se slikam i begam od mocvarata severna makjedonja.
Na site Bugari im posakuvam da go zemat bugarskiot pasos i da go ostvarat svojot son kade i da sakaat da ziveat..
Polozitelno bev od 26 Mart 2021
Toa zlatno rache sakam da i go bacam na Gozpozata Ilijana Jotova sto mi go potpisala drzavjanstvoto
Ke me ima uste dolgo na forumot cela moja familija ceka pasosi zasto sme cisti blgarcetaFala bogu ke te nema na forumov da trues so gluposti btw CESTITO bugarinesevernomakedonski