- Член од
- 14 јули 2017
- Мислења
- 145
- Поени од реакции
- 384
Ne e moe bratu, random proveruvam i spodeluvam tuka.Твое ли е ова?
Ne e moe bratu, random proveruvam i spodeluvam tuka.Твое ли е ова?
Polozitelno od dekemvri 2017mislis polozitelno od dekemvri 2018 Odamna cekame pa zatoa ne znaeme veke koja godina sto statusi sme imale. Ama aj pisi so sto dokumenti si?
10.10 .17 bevKij oktomvri si na intervju
Jas bev 99**/20168153,8154/2015 ukaz 135, odime poleka ama sigurno mislam dali me razbiras.
Ti si prepiska od 2016?Deneska potpisan ukaz br 135..intervju 14 januari 2016 na polozitelno od 6 noemvri 2018...so sreka na site
Сигурно ли си 2016 , 14 јануари на интервју да не си 2017?Deneska potpisan ukaz br 135..intervju 14 januari 2016 na polozitelno od 6 noemvri 2018...so sreka na site
Еве од кога бил на интервју.A nie od 16 so bevme na intervju 10.10.17 , a so cekame potpis od noemvri nigde niso
Pa cela Makedonija gleda da zemi bg drzavjanstvo i da se seli od ovaa korumpirana,partizirana dupka,nema termini sledi non stop i stom vidis sloboden odma zemaj.Здраво, http://publicbg.mjs.bg/BgSubmissionDoc е нели сјатот за закажување на термин за предавање документи и интервју ?
Па прашање можда знаете, зашто не работи последниов период, нема никакви термини, a пример во август даваше за октомври i сега апсолутно нема ни еден термин?
Можеби сте упатени па можете да ми помогнете и кажете што е работата, може некој имал пред мене ист оваков проблем..
Фала ви многу
ЧЕСТИТОО!!!Другари конечно УКАЗ 135.
Интервју 10,10,2017
Положително од 05/06,11,2018
САМО СО (сметко)ПОТВРДА шо би рекле некои членови. Ви посакувам среќа на сите чувството е неверојатно, јас овде се одјавувам од коментирање на форумов. Доколку некој знае нека ми рпати процедура з а подигање државјанство и указ со посредник експресно нека пише.
А на @Brunhilda , најиритирачкиот член кој подигаше тензијата додека чекавме,му посакувам пасошот да му стои у фиока,да не го искористи за нишо др освен една скапана кола на бг табли, да живее во мизеријава !
Кој бр.на преписка си отприлика?Другари конечно УКАЗ 135.
Интервју 10,10,2017
САМО СО (сметко)ПОТВРДА шо би рекле некои членови. Ви посакувам среќа на сите чувството е неверојатно, јас овде се одјавувам од коментирање на форумов. Доколку некој знае нека ми рпати процедура з а подигање државјанство и указ со посредник експресно нека пише.
А на @Brunhilda , најиритирачкиот член кој подигаше тензијата додека чекавме,му посакувам пасошот да му стои у фиока,да не го искористи за нишо др освен една скапана кола на бг табли, да живее во мизеријава !
Broj na molba okolu 9800/2016 , prepiska 10400/2017.ЧЕСТИТОО!!!
Автоматски споено мислење:
Кој бр.на преписка си отприлика?
Cestitki i za ubavo da go iskoristis!Другари конечно УКАЗ 135.
Интервју 10,10,2017
Моето е 9**/2016 број на преписка1839/2016 vklucena vo ukaz 135, prepiskava e megju prvite od 2016 lani sto se smeni od dopolnitelna na finalna da ne se zbuni nekoj.
Автоматски споено мислење:
Cestitki i za ubavo da go iskoristis!