Cudno eve gi sledam 1419,1420,1493,1495,1496,1497,1498,1499/2016 i kaj nikoj nema promeni.Да.14xx/2016
Ima li nekoj dobieno od 2016Cudno eve gi sledam 1419,1420,1493,1495,1496,1497,1498,1499/2016 i kaj nikoj nema promeni.
Pa clenot redbox imal dobieno potpis od dekemvri lani cekal inace za potpisIma li nekoj dobieno od 2016
Drugite zabraveni jas cekam od noemvri koj znae uste kolku ke cekamePa clenot redbox imal dobieno potpis od dekemvri lani cekal inace za potpis
I jas sum noemvri 2017 ma imtervju :/Zdravo na site,cestitki na tie so dobija ukaz denes.No me interesira koga ke bide so nas intervju noemvri 2017---12xxx/2016 dali sme blisku do ukaz
Ова е рекорд,од август ли чекаш?Со какви документи си?Дали си преку амбасада или Софија?Како и да е треба секој момент да ти потпише...Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Република Б'лгарија -
поддадени и интервју од 2014, после разни статуси, и врнат на прверка, ОВА ВАКА ВЕЌЕ ЕДНА ГОДИНА НЕ МРДА ОД МЕСТО.
ШТО МИСЛИТЕ? имал ли некој друг една година да чека кај вицепрезиденто
Еве статистика од пред 5 дена за преписки по конзулски пат, може на некој ќе му се најде
Еве статистика од пред 5 дена за преписки по конзулски пат, може на некој ќе му се најде
[URL a godinata kako da gledame od koga sme na polozitelno ili intervjuto
blagodaram
pred nekoe vreme vidov deka mi pratile meil deka go nasle dokumentot vo voeniot arhiv i deka treba da uplatam na nivnata smetka znaci brzo ja sredile rabotata e sega ne mi e bas jasno kako da im ja pratam uplatnicata deka sum izvrsila plakanje ako znaes da mi kazis.fala
Prvo kaj nasive banki vo levoj ako uplatis ke te ograbat so proviziata,zatoa uplati na istata smetka vo evra,vo bankata ke ti dadat potvrdi deka si uplatila,ke gi slikas i ke im gi pratis po e mail i ke cekas 1 do2 nedeli da ti stigne po posta.
treba da platam 15 leva i 8.20 leva za dostava na domasna adresa e sega sumite da gi pretvoram vo evra i kolku ke izleze tolku da platam