10***/2016fer play koe brojce si i godina ako ne e tajna
6 noemvriOd koj noemvri data isto i ja cekam
Toa ti e izgleda br na molba a koj ti e br na prepiska ako znaes?10***/2016
Sto e broj na prepiska?Toa ti e izgleda br na molba a koj ti e br na prepiska ako znaes?
Pa se sekavas koga ti pisese Obrazuvana prepiska N:............,e po toj broj se redeni po red na internet i moze da se sledi odprilika do kade se stignati.Sto e broj na prepiska?
може линк од кај што гледаш до кај се стигнати?Pa se sekavas koga ti pisese Obrazuvana prepiska N:............,e po toj broj se redeni po red na internet i moze da se sledi odprilika do kade se stignati.
Gledame na istiot link kade i ti go sledis tvojot predmet,se redat broevi vo poleto po konzulski pat i gi sledime promenite kaj niv,ako se blizu so brojot do tvojot br. i ima promena na status kaj niv ocekuvaj naskoro i kaj tebe promena,vodi smetka deka tie po konzulski pat se redeni po br na prepiska po red vsusnost site se redeni po red sprema br na prepiska.може линк од кај што гледаш до кај се стигнати?
Nema veza brojceto, koj poprvo ke stigne za potpis i taka se potpisuvat.Некој да ми објасни по кој ред одат? 10***/2016 добил потпис, а пред ова бројче чекаме еден куп.
Toa e sigurno br na molba a ne br na prepiska,Некој да ми објасни по кој ред одат? 10***/2016 добил потпис, а пред ова бројче чекаме еден куп.
Ima vrska br,no tamu rabotat poveke sluzbenici i vo isto vreme sega gi rabotaat za potpis Septemvri,Oktomvri,Noemvri,Dekemvri pa nekogas nekoj sto e na polozitelno od Dekemvri ke dobie potpis pred toj od Oktomvri.Nema veza brojceto, koj poprvo ke stigne za potpis i taka se potpisuvat.
Ako se rabote po 4 meseci, nema da cekame potpis 9 ili poveke meseci. Moze samo da se lazeme, se potpisuva po red koj ke vleze poprvo za potpis. Daj boze da e po tvoe, jas sum 19 januari na proverka od vice prezidenta, sto znaci ako rabotat po 4 meseca nekade krajot na avgust treba da mi potpisat ?Toa e sigurno br na molba a ne br na prepiska,
Автоматски споено мислење:
Ima vrska br,no tamu rabotat poveke sluzbenici i vo isto vreme sega gi rabotaat za potpis Septemvri,Oktomvri,Noemvri,Dekemvri pa nekogas nekoj sto e na polozitelno od Dekemvri ke dobie potpis pred toj od Oktomvri.
Pa gledas deka rabotat poveke meseci no rabotaat so brzina na polzav, bavno,I toa namerno,Jotova od politicki pricini go koci cel procesAko se rabote po 4 meseci, nema da cekame potpis 9 ili poveke meseci. Moze samo da se lazeme, se potpisuva po red koj ke vleze poprvo za potpis. Daj boze da e po tvoe, jas sum 19 januari na proverka od vice prezidenta, sto znaci ako rabotat po 4 meseca nekade krajot na avgust treba da mi potpisat ?
I na moj rodnina taka mu kaza bese preku prv bratuced i go odbija na sovetPosrednikot mi veli deka nemalo potreba da dostavam dop.dokumenti (Ruse od Kratovo-dali ina nekoj koj odi so nego postapka