Od koga na polozitelno?Potpisan ukaz ..septemvri 2016
Od koga na polozitelno?Potpisan ukaz ..septemvri 2016
Krsteniceto e od 1943.nemav potvrda.samo posmrtnica od baba i izvod od mama i od meneSo sreka. Ako sakas da spodelis, koja godina e izdadena krstenicata? I potvrda imase ili samo krstenica?
Sent from my SM-J415FN using Tapatalk
Od koga cekase na polozitelno?Potpisan ukaz ..septemvri 2016
Fala ti na odgovorot, i jas sum so potpolno isti dokumenti kako tebe, cekam potpis od noemvri. So sreka pasosot.Krsteniceto e od 1943.nemav potvrda.samo posmrtnica od baba i izvod od mama i od mene
Sega paligi patikite I pravec sofijaPosle dve godini so status Proverka ot Viceprezidenta, denes potpisan ukaz broj 111, vencanica bg, dedo mi bg vojnik dok. od arhiv. intervju januar 2016, 7...5/2015
CestitoAjde malce da ve raspolozam site na forumot.Denes mi se smena statusot od polozitelno.Inace cekav potpis od septemvri 2018 godina so brojce 4810/2014 preku konzulski pat i bev na dopolnitelna od 2015 godina.Samo so POTVRDAAAAAAA od kaj lazar.Trpenie spasenie!!!
Ovaa od denes li e promena?Eve novo imaat objaveno
Од кога беше на положителнаEve novo imaat objaveno
Одговор на твоето питанце. Ме боли паченцето и за јазикот и за државата кока не стори ништо 40 год за мене поздрав...едно питанце на темава? вие пишувате овде на македонски јазик, Вие сте Бугари или Македонци, Вие сте иднината на Македонија или на Бугарија ??
ако причината е работа во странство, денес можете да работите во ЕУ каде сакате и со македонско државјанство, да патувате каде сакате и со македонски пасош не ви треба „виза“, можете да купите автомобил од ЕУ!
... тогаш зошто се правите со сила Бугари (екс татари)?
So sreka da ti bide!Ajde malce da ve raspolozam site na forumot.Denes mi se smena statusot od polozitelno.Inace cekav potpis od septemvri 2018 godina so brojce 4810/2014 preku konzulski pat i bev na dopolnitelna od 2015 godina.Samo so POTVRDAAAAAAA od kaj lazar.Trpenie spasenie!!!
Македонштината не се брани на форумот за БГ државјанство, се брани со подигање на стандардот на обичните луѓе и со битка против организираниот ДРЖАВЕН криминал, па секој кој сака да е патриот нека повели пред собрание и влада да протестира или веќе шо ќе прави. Ние „непатриотите“ гледаме дека леб нема тука па затоа фативме џада. Уз пат да спомнам, да ТОЧНО е дека И СО МАКЕДОНСКИ ПАСОШ може да се најде работа во ЕУ. АМА процедурата е ОФЛЕЛЕМАЈКО, и треба бар две години да се ринта по мекдоналдси и слични мачилишта за да се добие стална виза, а и самото запослување у мекдоналдс знае да трае повеќе од година и половина вклучително чекање на термин за виза, која у последен момент може да не ја добие човек оти се смениле законите. И да повторам, вие „патриотите“, чуварите на името, знамето, химната, Аце наш и слични ГОЛЕМОМАКЕДОНСКИ национални обележја, одете на друго место да се борите за македонштината. Тука се само луѓе кои од немајкаде вадат БГ пасош за да се спасат од мизеријата. ПоззОдговор на твоето питанце. Ме боли паченцето и за јазикот и за државата кока не стори ништо 40 год за мене поздрав