Aj zatni ja ustata i misli malku sto zboruvas, ako mislis deka so poveke zboruvajne gluposti i plukajne po Makedonija pobrzo ke zemes pasos si se zaebal.Daj neka ja podelat drzavickava i neka ne zeme nas Bugarija. Kako da se osekjame nie blgari v cuzbina so makedonski pasporti? Neka se ubrza rabotava, 10 god cekanje drzavjanstvo, kaj go ima ova...
Bugarce, ti ako mislis deka so patriotizam ke zemes bg pasos, otkazi se i zemi si gi dokumentite. Ebate lazniot patriot, si rece tamu deka si Bugarin i si dade izjava na notar za istotoAj zatni ja ustata i misli malku sto zboruvas, ako mislis deka so poveke zboruvajne gluposti i plukajne po Makedonija pobrzo ke zemes pasos si se zaebal.
Idiot e toj sto pluka po sopstvena drzava i narod,a ti si i nesto poveke od idiot, proveri da ne e majka ti pak vo bugarija bez da znae tatko tiBugarce, ti ako mislis deka so patriotizam ke zemes bg pasos, otkazi se i zemi si gi dokumentite. Ebate lazniot patriot, si rece tamu deka si Bugarin i si dade izjava na notar za istoto
Zaradi takvite idioti kako tebe patime site tuka.
Majka mi e super, no so majka ti bevme na ubav vikend vo Bugarija, imavme nezaboraven seks na plaza na черното мореIdiot e toj sto pluka po sopstvena drzava i narod,a ti si i nesto poveke od idiot, proveri da ne e majka ti pak vo bugarija bez da znae tatko ti
Toa mora da bila majkati kurva odrodena[DOUBLEPOST=1560454581][/DOUBLEPOST]Majka mi e super, no so majka ti bevme na ubav vikend vo Bugarija, imavme nezaboraven seks na plaza na черното море
Toa mora da bila majkati kurva odrodena
Daj adresa maski da rascistime junak i ne dosadvi na drugive na forumov,ako si mas normalnoMajka mi e super, no so majka ti bevme na ubav vikend vo Bugarija, imavme nezaboraven seks na plaza na черното море
Moja adresa pobaraj od majka ti, sekoja vecer striptiz igra kaj mene doma, i e dobra vo krevet heheToa mora da bila majkati kurva odrodena[DOUBLEPOST=1560454581][/DOUBLEPOST]
Daj adresa maski da rascistime junak i ne dosadvi na drugive na forumov,ako si mas normalno
Si ebas ti mamata ocigledno,prpa a, epa ne davaat bugarite pasosi na pedercijna kako tebeMoja adresa pobaraj od majka ti, sekoja vecer striptiz igra kaj mene doma, i e dobra vo krevet hehe
Секој што знае нешто за Бугарија, знае дека "бугарштината" не значи да се откажеш или да ја плукаш Македонија. Напротив, Бугарите се воспитани на грижа за Македонија. Исто како што сме ние за егејците. Тоа значи да сметаш некого за свој. Единствена причина што во поново време губат интерес за нас е што имаат впечаток дека ги мразиме.Bugarce, ti ako mislis deka so patriotizam ke zemes bg pasos, otkazi se i zemi si gi dokumentite. Ebate lazniot patriot, si rece tamu deka si Bugarin i si dade izjava na notar za istoto
Zaradi takvite idioti kako tebe patime site tuka.
Decko,ovde na forumov nikoj nema omraza kon Bugarija nitu kazal los zbor za niv,za zal ima takvi koi sirat omraza kon Makedonija i Makedoncite,i toa ne go pravat Bugarite,tie ne sakaat poveke negoli nie samite,pogolem dusman na Makedonija od nekoi Makedonci nema.Seta taa omraza koja ja imaate kon bugarija e od komunisticko titovo vreme I taa omraza vasite roditeli bi ja imaat preneseno na vas t.e ve imaat vospitano da ziveete spored lazna jugoslovenska propaganda taa omraza ke ve unisti kako poedinci I kako narod
Tito I'm ovozmozi na Makedoncite Da napravat kakva takva drzava.Seta taa omraza koja ja imaate kon bugarija e od komunisticko titovo vreme I taa omraza vasite roditeli bi ja imaat preneseno na vas t.e ve imaat vospitano da ziveete spored lazna jugoslovenska propaganda taa omraza ke ve unisti kako poedinci I kako narod