Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2018
Мислења
75
Поени од реакции
172
НЕКОЈ МИ ГО РАСИПА ИНТЕРНЕТОТ ПРОКЛЕТИ ХАКЕРИ И ГЛУПА КОМПАНИЈА МЕ НАЈДОЈА БАШ МЕНЕ КЕ СЕ ИСКАРАМ УТРЕ СО СИТЕ,,,,,ТРЕБА ДА СЕ ИМА МЕРА ЗА ЗАЕБАНЦИИ,,,,,КОМПЈУТЕРИТЕ МИ СЕ МНОГУ СТАРИ КЕ ОДАМ ОВА ДА ГО ПРОВЕРАМ КАЈ КОМШИЈАТА ИЛИ НА РАБОТА ТИЕ ИМААТ ДРУГ ИНТЕРНЕТ И НОВИ КОМПЈУТЕРИ ПА КЕ ПИШАМ АКО ИМА НЕШТО.....
Pepii cestitki a na taa brunhiilda sve da i ebam po 100 pati kejnase i se filmase poo forumov kao demek znae nesto a ustvari aber si nema @Pepibe tebe sve najdobro a na brunhilda golem poz i da ti kazam tvoite dokumenti i nasite potvrdi isto gi vrednuvaat a ti samo zbori si kolku sakas pozdrav i se odjavuvam od forumov srekno na site

Член од
27 септември 2010
Мислења
737
Поени од реакции
453
НЕКОЈ МИ ГО РАСИПА ИНТЕРНЕТОТ ПРОКЛЕТИ ХАКЕРИ И ГЛУПА КОМПАНИЈА МЕ НАЈДОЈА БАШ МЕНЕ КЕ СЕ ИСКАРАМ УТРЕ СО СИТЕ,,,,,ТРЕБА ДА СЕ ИМА МЕРА ЗА ЗАЕБАНЦИИ,,,,,КОМПЈУТЕРИТЕ МИ СЕ МНОГУ СТАРИ КЕ ОДАМ ОВА ДА ГО ПРОВЕРАМ КАЈ КОМШИЈАТА ИЛИ НА РАБОТА ТИЕ ИМААТ ДРУГ ИНТЕРНЕТ И НОВИ КОМПЈУТЕРИ ПА КЕ ПИШАМ АКО ИМА НЕШТО.....
Aaaaaaa cestito brate Milo mi e pazate sea na posrednicive I'm snema pari pa baraat do 500 evra za slikanje I podiganje ukaz

Член од
12 март 2019
Мислења
26
Поени од реакции
40
Откако ќе му биде издадено декретот и се чини дека копчето закажува состанок за да ги собереш документите, колку е најстариот датум за пикап? Можете ли да резервирате следниот ден или следната недела?

Член од
6 јули 2017
Мислења
2.273
Поени од реакции
1.487
Честитки

Член од
13 февруари 2012
Мислења
826
Поени од реакции
1.322
До сега ги земав со резерва сите луѓе наназад што ќе се пофалеа од време на време со "еве јас добив потпис, тргна работата". Ама за Пепи знам 100 посто дека е автентичен апликант што нестрпливо чекаше, плус поготово не е посредник со финансиски интереси од работава со бугарско државјанство. Не обврзувам никого да се согласи со мене, јас за себе сум сигурен и тоа ми е доволно.

Член од
12 декември 2018
Мислења
115
Поени од реакции
179
Ve molam, koj/a gi imashe prikacheno prashanjata za intervju, samo neka se tagni vo replika odgovor i ke prebaram vo nivnite objavi!
Fala Vi :)

Член од
8 јануари 2015
Мислења
94
Поени од реакции
48
До сега ги земав со резерва сите луѓе наназад што ќе се пофалеа од време на време со "еве јас добив потпис, тргна работата". Ама за Пепи знам 100 посто дека е автентичен апликант што нестрпливо чекаше, плус поготово не е посредник со финансиски интереси од работава со бугарско државјанство. Не обврзувам никого да се согласи со мене, јас за себе сум сигурен и тоа ми е доволно.
Koja godina bese i so broj odprilika od koga cekase potpis so dukumenti
So sreka da ti e ukazot

Член од
9 мај 2019
Мислења
48
Поени од реакции
15
Ima li nekoj od 2013 da e uste na proverka kaj viceprez.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom