Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 јуни 2018
Мислења
118
Поени од реакции
95
nemozev da ja najdam za simnuvanje, na stariot telefon mi e od pred 4 godini
Ne postoi poveke ja nema i jas ja imam od porano i samo tamu proveruvam eve kako izgleda,vnesuvas samo br i pasword i izleguva odma statusot.
Screenshot_20190401-224730_Samsung Experience Home.jpg [DOUBLEPOST=1554151889][/DOUBLEPOST]
Ova za prvi april sega
Abe zasto luge shega ne e shega ne mi e dojdeno mene do shegi ...patem site agencii vo Bg kaj sto se javuv isto rekoa ima ukazi denes proveruvaj .Na koj do sto mube dojdeno sepak ama na forumov sum da pomognam ako ima nesto ne za sheguvanje.

Член од
2 мај 2018
Мислења
136
Поени од реакции
142
Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Република Б'лгарија
Молба вх.номер 5**/ 2016 CEKAM 4 MESECI POTPIS OD VICEPREZIDENTA

Член од
12 декември 2018
Мислења
115
Поени од реакции
179
Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Република Б'лгарија
Молба вх.номер 5**/ 2016 CEKAM 4 MESECI POTPIS OD VICEPREZIDENTA
Do letoto sredinata ke go imash na raka pasoshot, ne se sekiraj.
Pozdrav :)

Член од
7 мај 2014
Мислења
307
Поени од реакции
399
Ne postoi poveke ja nema i jas ja imam od porano i samo tamu proveruvam eve kako izgleda,vnesuvas samo br i pasword i izleguva odma statusot.
Прегледај го приврзокот 206857[DOUBLEPOST=1554151889][/DOUBLEPOST]
Abe zasto luge shega ne e shega ne mi e dojdeno mene do shegi ...patem site agencii vo Bg kaj sto se javuv isto rekoa ima ukazi denes proveruvaj .Na koj do sto mube dojdeno sepak ama na forumov sum da pomognam ako ima nesto ne za sheguvanje.
Koga ke cekas 6 godini od podnesuvanje na molba i 5 meseci za potpis od vice (bez kraj vo dogled), se kje ti e shega.

Член од
7 август 2017
Мислења
109
Поени од реакции
134
Ima li nekoj info kolku luge sme shto cekame potpis od 2014g???

Член од
25 март 2019
Мислења
71
Поени од реакции
117
A ke dadat li izvestaj sto i kako imaat potpisano neli na sekoe tromesecje treba da objavuvaat

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom