Веќе има промени од дополнителна на финална и кај тие што биле на интервју на крај од јули 2016 г. а можда веќе и почеток на август 2016 г.Има ли некој информација до кај се стигнати пак со дополнителните што се со рок 2016 год
Веќе има промени од дополнителна на финална и кај тие што биле на интервју на крај од јули 2016 г. а можда веќе и почеток на август 2016 г.Има ли некој информација до кај се стигнати пак со дополнителните што се со рок 2016 год
Благодарам јас 2016 ноември па ќе си чекамеВеќе има промени од дополнителна на финална и кај тие што биле на интервју на крај од јули 2016 г. а можда веќе и почеток на август 2016 г.
Isto i jas sum noemvriБлагодарам јас 2016 ноември па ќе си чекаме
Благодарам јас 2016 ноември па ќе си чекаме
Кој број сте, јас бев 30 Јуни - преку Конзулат Битола бројчето ми е 17xxx/2016... По се изгледа тука негде сум и јас со васIsto i jas sum noemvri
22**/2016 10 noemvri intervju vo sofijaКој број сте, јас бев 30 Јуни - преку Конзулат Битола бројчето ми е 17xxx/2016... По се изгледа тука негде сум и јас со вас
16. 12 bese nedela neraboten den, ili e zgresen datumot ili e lazna informacijataSega procitav na srpskiot forum za bugarski pasosi edna devojka go zemala ukazot na 16.12.cekala cetiri meseci za potpis ,daj boze da pocnale da potpisuvat ,ne pisuva so sto dokumenti e
16. 12 bese nedela neraboten den, ili e zgresen datumot ili e lazna informacijata
септември 2016 интервју во Софија, сеуште на дополнителна со рок до 09.03. Читав напред на форумот некој од јули интервју пишуваше дека има промена во финалнаКој број сте, јас бев 30 Јуни - преку Конзулат Битола бројчето ми е 17xxx/2016... По се изгледа тука негде сум и јас со вас
Na 16.12 go postirala moze prethodno da e potpisan,a na prasanjata kolku dolgo cekala potpis pisuva 4 meseci,toa go pistirala na 17 12,ama vo pravo si moze i da e greska16. 12 bese nedela neraboten den, ili e zgresen datumot ili e lazna informacijata
кој датум беше на интервју ?Прегледај го приврзокот 201657
После статусов што излезе вчера, уште колку би требало да се сменат?
И временски колку би траело??
Bi trebalo do nova godina ...6 декември 2017 интервју софија, нема абер да се смени во финална.
Дали можи да кажи некој до кај се стигнати од образувана за во финална до кој месец се