Vtornik i petok vo pravo siнебе от понеделник до петок мислам
Vtornik i petok vo pravo siнебе от понеделник до петок мислам
Drugar cestito so sreka.broj 5853/2014 od denes smenet status vo polozitelno.finalana od 17 juli denes promena.inace od 2015 na dopolnitelna .stari dokumenti od baba i potvrda od lazar.sega e na red GLIGORGVG123.za 2dena cekaj promena
Braty do kaj si ti potpisaa liАКО ти е веке вицето брат или роднина и имаш моабет секој ден ТЕ МОЛАМ прашај го кога ке ми потпиши,НЕ Е ПРОБЛЕМ за информацијата и ке ти платам ако треба,поздрав до тебе,,,,,мерси
Drugarce po broj na preposka gledas ili broj na molba??2560/2015 sabajlevo na finalna sledni se 5360 i 5430/2015
EGN ti e edno nemozes da go menuvas,logicno e da ti stoi.Vo bilo koja zemja evropska ako nekogas si se registriral.so postojan prestoj samo go vnesuvaat brojot znaci personal numer itd...i vednas izleguvas dali po 5 10 ili 20 god ti si toj so samoto EGn veke si dal i otpecatok na prst,kolku jas sto sum informirana (ako gresam..ako znae nekoj nesto poveke neka pise.)Pozz i sekoe dobro.Aj vaka sega, do sega davav vekje 4 i pol godini informacija, pa sega mene mi treba eden siten detalj,... Dali ako predhodno si imal postojan prestoj vo bg, ti vazi EGNto i dali istoto go stavaat na lichnite dokumenti ili novo se vadi? Ne znam dali ke mi odgobori nwkoj ali aj da se probam.
P.S. Ochigledno e deka nema admin pa nema koj da go sankcionira muabetov, zatoa ke ve zamolam da se vratite vo realnosta i na temata[DOUBLEPOST=1537642808][/DOUBLEPOST]
Eve malku od pravilata na ovaj forum, koj zaboravil da se potseti malku
Otpechatok mislam deka ne mi zemaa koga go vadev postojanoto, ama ne sum siguren, mnogu odamna bese pred 10 godini, zatoa i prashuvam, a ijas slushnav deka ustvari istiot matichen broj go stavaat na lichnite dokumenti, ako e toa taka super, ke vidime koga ke odam za sofija po ukazotEGN ti e edno nemozes da go menuvas,logicno e da ti stoi.Vo bilo koja zemja evropska ako nekogas si se registriral.so postojan prestoj samo go vnesuvaat brojot znaci personal numer itd...i vednas izleguvas dali po 5 10 ili 20 god ti si toj so samoto EGn veke si dal i otpecatok na prst,kolku jas sto sum informirana (ako gresam..ako znae nekoj nesto poveke neka pise.)Pozz i sekoe dobro.
Bi trebalo da e taka,pa sega zdravje so Gospod napred.Vo sekoj slucaj ti posakuvam sreka i uspeh.Otpechatok mislam deka ne mi zemaa koga go vadev postojanoto, ama ne sum siguren, mnogu odamna bese pred 10 godini, zatoa i prashuvam, a ijas slushnav deka ustvari istiot matichen broj go stavaat na lichnite dokumenti, ako e toa taka super, ke vidime koga ke odam za sofija po ukazot
Sent from my SM-J400F using Tapatalk
Druzhe @geogeo ""2560/2015 sabajlevo na finalna sledni se 5360 i 5430/2015"""
Dali ovaa e broj na prepiska ili broj na molba???[/Q
Toa e broj na prepiska.
Pisi ja dolu vo grafata za prepiski preku konsulski pat.
Леле броевиве, причина зашто се на дополнителна, не оставиле извод од родител Чекај си уште 2-3 години плус бајо мој И после посредник не требало...2560/2015 sabajlevo na finalna sledni se 5360 i 5430/2015