- Член од
- 15 април 2012
- Мислења
- 1.341
- Поени од реакции
- 2.211
"И корења да јадам, името не го давам."Подобро ќе земиме бугарско државјанство бре одроден СДСмовец и ќе работиме Германија,него да ја продадеме Македонија и 15 тина години да чекаме да завршат преговорите за влез во ЕУ ако до тогаш постои,сите знаат дека 99% од нас овде бараат државјанство од економски причини,не правиме од што сме богати огромни трошоци и се нервираме овде,ај сега шетај таму немој овде да почнуваш политички теми,имаш посебна тема за политика на форумов.
Не го давај името. Ама не ни земај бугарско државјанство, затоа што со тоа ти се отвораат портите кон Европа, онаа против која ќе бојкотираш. Што се објаснувам и јас не знам.Треба прво да ни дадат државјанства за да бидеме браќа бугари а не да не одбиваат со тврдење дека немаме докази дека сме бугари,но нека им биде честит денот на независноста.
Горд Бугарин ЌЕ сум, фала, пријатно. Ќе и правам чест на земјата што ќе ме спаси од соседите граѓани ко ти.
Btw, интервјуа правени ноември 2017 сеуште се на задолжителна, не финална. Нели се одеше побргу?
Последно уредено: