Za godina i poveke nie ke bideme vo EU...znaci nie so sne na dopolnitelna uste da ne se nadevame na ukaz uste najmalce edna god ako ne i povejke
Za godina i poveke nie ke bideme vo EU...znaci nie so sne na dopolnitelna uste da ne se nadevame na ukaz uste najmalce edna god ako ne i povejke
hahahahah me nasmej segaZa godina i poveke nie ke bideme vo EU...
Малце = +10 години од денешен датум. Оптимистички.hahahahah me nasmej sega
kako ce bidime koga do 2025 g nema prosiruvanje na unijata
mozi vo nato da bidime a za eu malce ce pocekame
Jas 4 meseci
jas 2 ipol meseci veke...
Koga bevte vie trojca na intervju?Jas sum 2 i pol meseci ...
I kade bevte na intervju?Koga bevte vie trojca na intervju?
Mart 2017sofia, poteklo roditelKoga bevte vie trojca na intervju?
Преговорите за влез во ЕУ траат 13-14 год, а сега и Франција,Данска и Холандија ни редат вето,значи во најдобар случај 2032г во ЕУ,затоа гледајте да земете Бугарски пасош тоа ни е спас од овде.hahahahah me nasmej sega
kako so oda rabotive nikogas nema nida vlezime a jas na batkana mu odgovoriv deka pred 2025 nema sansa a za posle neznam ama izgleda 2225 g ce bidime hajjaПреговорите за влез во ЕУ траат 13-14 год, а сега и Франција,Данска и Холандија ни редат вето,значи во најдобар случај 2032г во ЕУ,затоа гледајте да земете Бугарски пасош тоа ни е спас од овде.
Не треси глупости дека траат 13 години. Едно е што ние нема да влеземе, а друго е дека не траат 13 години.Преговорите за влез во ЕУ траат 13-14 год, а сега и Франција,Данска и Холандија ни редат вето,значи во најдобар случај 2032г во ЕУ,затоа гледајте да земете Бугарски пасош тоа ни е спас од овде.
Bidi optimist be Saso ... i ovie sto ne vodat za pasosi velea deka za dve godini ke go imame ama ispadna 4 i toa uste ne e sigurno...samo zdravje i dobra mislahahahahah me nasmej sega
Odmaколку се чека на повратен меил од министерство?