Od koga si na proverkaJa sum so dokumenti od dedo 52xx/2016 so proverka od viceprezidenta nekoj so isti problem da mi kazhe kako stoime i kolku ke chekame od prilika !!
Od koga si na proverkaJa sum so dokumenti od dedo 52xx/2016 so proverka od viceprezidenta nekoj so isti problem da mi kazhe kako stoime i kolku ke chekame od prilika !!
Интерсено за оние што биле на интервју почеток на 2016 до 15-16 Јануари е тоа што веќе имаат државјанство и указот има е потпишан од поранешниот вицепрезидент(има и со документи од братучед,чичко)!Можно е да ги гледаш баш тие преписки !Sea skoro se pocnati tie sto bea na intervju vo januar 2016[DOUBLEPOST=1534096164][/DOUBLEPOST]
Molba...intervju fevruar 2016
Zborot mi bese za tie sto se na dopolnitelna...a onie sto bea majka,tatko,baba dedo imaat pasosi uste od lani...Интерсено за оние што биле на интервју почеток на 2016 до 15-16 Јануари е тоа што веќе имаат државјанство и указот има е потпишан од поранешниот вицепрезидент(има и со документи од братучед,чичко)!Можно е да ги гледаш баш тие преписки !
Како и да е ќе ни дојде редот и нас и јас сум со преписка од Февруари 2016!
Еј мораДа завршат со одмориве таман и сатарите да ги наоштрат. Им кажав јас каква е ситуацијата ама ајде да не се мешам повеќе, нели Јоне, Звоне и Трајко најубаво ќе им објаснат дека нема потреба од паника, се си тече како подмачкано. [DOUBLEPOST=1534083686][/DOUBLEPOST]
@Candy Од пред еден месец
Во петок одам за Софија, ако дојдеш сабајлето во велес, ќе те однесам безплатно, се враќам наредната среда.zdravo, edno prasanje
da ne odi nekoj za sofija (od skopje sum jas ) da delime trosak za pat?
jas sakam da odam da si proveram sto se slucuva so brojceto moe...fala odnapred pozz
A koga ti potpisha vice?Javise kazami deka ke mi se javat koga ke stigne a pitanje e dali ke mi se javat nezn od prilika za kolku vreme stignuva.
Na bratmi pred eden mesec a na mene na 8 avgus .A koga ti potpisha vice?
Na 10.08.18. I brat ti e isto preku ambasada ili...Na bratmi pred eden mesec a na mene na 8 avgus .
Na tebe koga ?
Кога бевте на интервју ти и брат ти и со кои документи аплициравте ,преку софија или амбасада во бт или ск?Na bratmi pred eden mesec a na mene na 8 avgus .
Na tebe koga ?
Da da preku abasadata e i on[DOUBLEPOST=1534117632][/DOUBLEPOST]Na 10.08.18. I brat ti e isto preku ambasada ili...
juli 2017 preku amb sk so domumenti od cico i potvrda od strumica .Кога бевте на интервју ти и брат ти и со кои документи аплициравте ,преку софија или амбасада во бт или ск?
Јас бев на интервју февруари 2016г. на дополнителна сум и нема промена. Би било добро тие што се од 2015 а се на дополнитела ако имат промена да споделат со нас.Интерсено за оние што биле на интервју почеток на 2016 до 15-16 Јануари е тоа што веќе имаат државјанство и указот има е потпишан од поранешниот вицепрезидент(има и со документи од братучед,чичко)!Можно е да ги гледаш баш тие преписки !
Како и да е ќе ни дојде редот и нас и јас сум со преписка од Февруари 2016!
Kolku vreme cekase za da go zemes?Da prasam ukazot si go zedov od ambasada prasav dali mozi sam da si podnesam za adresa i za pasos mi rekoja deka mozi i trebalo da se odnesi lekarsko potvrda za ne osuduvan i izvod e sega ako nekoj e poupaten vo ova rabota neka mi pisi.fala i pozz